keskiviikko 13. kesäkuuta 2007

Takaisin arken



Paluu arkeen on ollut mukavan viikonlopun jäljiltä hankalaa. Ihan kuin olisi arkikrapula. EI meinaa käynnistyä millään. Eilen availin ensimmäisen kerran viikkoon helmirasioita ja kokeilin tehdä jotain.

Erinomaisen palvelun Satuhelmestä tilasin uusia ametistiruusuja. Niitä ei yksinkertaisesti voinut vastustaa, varsinkin, kun Rauni mesessä vielä suorastaan pakotti mut tilaamaan. Ei se laskua kuitenkaan luvannut maksaa, mokoma rikostoveri. Ensimmäiset ruusut tein korviksiin Prinsessa Ruusustyylillä ja arvannette, että ametistifanin mielestä näistä tuli nätit. Luopuisko vai ei... Hmm.



Kun vauhtiin päästiin, niin Beadbaben paketista makeanvedenhelmiä esille. Sekoituspussista peräkkäin vaijeriin, lukko paikolleen ja riipukseksi Barcelonan tuliaisia. Lupasin Beadbabelle mainostaa heitä. Nyt se tulee. En tilaa enää koskaan. Tavarassa ei ollut mitään vikaa, mutta muuten saamani palvelu ei päätä huimaa. Ensinnäkin postikulut (13,95$) sai selville vasta laskusta, kun Visa oli vingahtanut jo aika päiviä sitten, toisekseen laittoivat sitten väärää tavaraa. Pari salpalukkoa olivat vääränlaisia, paljon halvempia, mitä olin tilannut. Virheitähän sattuu, mutta jos asiakkaan sähköposteihin ei vastata, niin alkaa tympimään. Tämän mainospalan myötä kaikki tilamaan Beadbabelta. Muistakaa siis Beadbabe. ;) Kuten huomaatte, Beadbaben helmet on kauniita ja lukko on ihana, mutta aina se ei kuitenkaan riitä pitämään helmihullua tyytyväisenä ja ennenkaikkea tilaamaan uudelleen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.