torstai 28. lokakuuta 2010

Pitkästä aikaa!


Tällainen koru on ollut pidemmän aikaa tekolistalla, mutta jotenkin kieputtaminen ei ole maistunut, viehän se aikaa ihan mahdottomasti. Osat olivat valmistuneet jo kauan aikaa sitten, mutta yhdistäminen hieman kesti. Liki vuoden kieputustauon aikana oli perusasiat hieman unohtuneet ja muutamaan kertaan piti ottaa uudestaan ja muistui mieleen: näin ei kannata tehdä, tulee liian paksu/pisteleväinen/tönkkö/tai muuten vaan ei toimi.

Celine, hopeaa, mystinen kvartsi ja granaatteja
Tässä pääsi patinoimaankin ihan kunnolla. <3

Toisessa korussa on pitkään hilloamani vuorikristallinen siipi-riipus. Aivan ihana. Tämä oli pakkosaada! -ostos, kun eräs ilta surffailin Etsyssä. Loppujen lopuksi mukaan tarttui muutakin pientä... Jotka kotiin tullessa olivat niin ihania ja kauniita, että kiittelin palautteessa vuolaasti. Sainkin ihanan vastauksen kaupan pitäjiltä. Toinen siipi vielä jäi, mutta sen paikkaa täytyy harkita erittäin tarkkaan, vaikka mukavaltahan tämä näyttää luonnonväristen epämääräisten makeanvedenhelmien kanssakin. Helmet on solmittu silkkiin.

Siipi näkyy hieman paremmin tässä alemmassa kuvassa, mutta helmien väri on hieman liian tumma.

2 kommenttia:

  1. Istun tässä ja tujotan tuota kieputuskorua, se on NIIN kaunis. Täydellisen ihanan vanhahtava ja kiemurainen.... kuola valuuu, sori :D

    VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.