perjantai 7. elokuuta 2009

Ottakaa vasara multa pois!


Josku joku juttu on niin pop, että sitä pitää tunkea joka koruun. Kuten nyt näitä juotettuja renkaita, jotka on vasaroitu.


Kaulakorussa on vasaroitujen renkaiden lisäksi käsinpunottua papuketjua. Tällä kertaa se oli paljon helpompaa, tuli oikeen tunne, että vitsit mä oon hyvä ;) No ei ihan, mutta melkeen. Niin ja on siinä prasioliittipisara ja prehniittejäkin matkassa. Paulalla on ollut vastaavan muotoisia blogissaan, mutta isommilla renkailla tehtyinä (ja siten paljon kauniimpia... Miks mulla ei ole isompia renkaita?)
Kuva on kamala. Tulee ehkä uusi, jos ehdin ottamaan.


Rannekorussakin on yllättäen samoja rinkuloita. Ja ihania mystisiä kvartseja, tällä kertaa sateenkaarenvärisiä kirkkaita. Lisäksi koruun eksyi roskapussin aarteita. Yhdessä tilauksessa tuli rikkinäinen salpalukko ja tarkoituksena oli juottaa se kuntoon, mutta yllättäen se homma on jäänyt. Vesivalukukkia tehdessä lukko osui käteen ja päätin, etten mä siitä mitään lukkoa enää tee, vaan kokeillaanpas juottaa tuollainen vesivalukukka siihen kiinni. Ihan varma en ole vielä, otanko koko tuunatun komponentin pois ja korvaanko tavallisella rinkulalla. Kun ne vaan on niin kivoja.


Lukkoon päätyi pörräilemään vielä yksi sudenkorentokin.


Sateenkaaren tuolla puolenEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.