keskiviikko 5. syyskuuta 2007

HaipakkaaElo on yhtä haipakkaa ja nämä tilauskorukuvat on otettu lennossa kameralla, jossa patterit piiputtivat. Kaameita! :s Onneksi molemmat ovat jo omistajillaan, niin mun ei tarvitse alkaa kuvaamaan uudelleen.

Ensimmäinen koru menee 15 vuotiaalle tytölle lahjaksi. olivat mummonsa kanssa käyneet valkkaamassa sivuiltani sopivan korun, ja sitä sitten muokattiin hieman nuorekkaammaksi. Mahtavaa kuulla, että nuorillekin kelpaa makeanvedenhelmet ja ne ei ole tätejä ollenkaan! Pituutta korulla on noin 77 senttiä ja kuparisen lehtiriipuksen päässä on makeanvedenhelmi mukavasti heilumassa ja hiljalleen kilisemässä. Kuvassa ei näy kunnolla helmien sävyt, kulta, tumma kulta, pronssi ja kupari, Swarovskeissa smoked topaz. Lukko on kierteinen kuparinen salpalukko.

Syysunelma


Toinen tilauskoru on Venuksen ja Afroditen sisko, Kybele. Helmien sävyt ovat tutut, malva tällä kertaa isompana helmenä. Swarovskina Vintage rose.

Kybele


Päivitin myytäviin Taiteiden torilta myymättä jääneitä kännykkä/laukku- ja korvakoruja. En jaksa laittaa niitä tähän, kun niissä ei mitään mahtavan uutta ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.