torstai 10. lokakuuta 2013

Korvista asiaa ja 8-vuotisarvonta

Osa mun lukijoistani jo tietääkin, milloin ja miksi aloin tekemään koruja, mutta kerrotaanpa 8-vuotistaiteilijajuhlan (hehheh) kunniaksi uudemmille lukijoillekin.

Syyllinen hommaan on tämä:

Ja saman pään toisella puolella oleva toinen kappale. Meidän nyt 8-vuotiaan tyttösen korvat. Vauva-aikana nimittäin kyseiset korvat tykkäsivät tulehtua. Ihan koko ajan. Ensimmäinen antibioottikuuri oli 2 kuukauden iässä ja sitä linjaa jatkettiin 1-vuotiaaksi, kunnes korviin saatiin putket. Kuurista toiseen, yöstä toiseen. Samaan aikaan vielä osui talossa putkimiehen aiheuttama remonttikaaos. Muistan sen aamun, kun olin yön valvonut korvatulehdusvauvan kanssa, ja heräsin aamuun 3 vuotiaan esikoisen kanssa ja olimme aamupalalla seitsemän aikaan. Samaan aikaan remonttimiehet sahasivat syys-lokakuisena aamuna keittiömme seinään moottorisahalla reikää. Ja tämä ei vakuutusyhtiön mielestä haitannut normaalia elämistä. Kaipasin elämääni jotain omaa, jotain kaunista. Siitä se sitten lähti liikkeelle. Vauvanaskelin, vähitellen, itseoppien, erehtyen ja kompastellen. Mutta mukavaa on ollut.

Remontti saatiin valmiiksi, korvatulehduksetkin loppuivat, mutta harrastus jäi. Tänään nuo harrastuksen aloittaneet korvat saivat korvikset. Ja samalla minulle tuli mieleen, että todellakin, tätä on tullut tehtyä jo 8 vuotta.

Sen kunniaksi on aika polkaista käyntiin arvonta!

Säännöt:
1. Kommentoi kommenttikenttään. Milloin tulit blogiini ekan kerran? Onko joku koru jäänyt mieleen? Mitä haluaisit nähdä tulevaisuudessa? Tästä saat yhden arvan.

2. Jos olet blogini lukija, saat toisen arvan. Kerro se edellä mainittujen asioiden lisäksi kommenttikentässä. Saat yhteensä kaksi arpaa.

3. Jaa päivitys Facebookissa/blogissasi ja kerro se kommenttikentässä edellä mainittujen asioiden lisäksi. Saat kolme arpaa.

Tietysti mukana olisi hyvä olla joku yhteystietokin, josta saan sinut kiinni voiton osuessa kohdalle. 

Palkinnot:

1. Koska enemmän on enemmän ja parempi överit kuin vajarit, saat kaksi vapaavalintaista nahkakorua. Voit valita mieleisesti varastossa olevista nahkavaihtoehdoista. Sovitaan nämä sitten arvonnan jälkeen sähköpostilla.

TAI

2. Koska harrastus lähti korvista, niin luonnollisesti korvakorut lähtee voittajalle toiveiden mukaan. Mukaan tulee sitten ehkä jotain pientä yllätystäkin.;)

 Arvonta alkaa nyt ja kaikki 24.10. kello 22 mennessä vastanneet osallistuvat arvontaan.Muutama tilauskoru tähän alle vielä:


"With the new day comes new strength and new thoughts"
Kulutettua pukinnahkaa 6 kerrosta.


Ankkalammelle

Curryä ja ruskeaa. Ruskeassa teksti "kylsesiitsitsaadaa" ja "katotaasitäsit"
Tätä edelsi hervoton keskustelu Ankan kanssa siitä, että miten lukihäiriöinen eri murrealueelta oleva koruntekijä selviää teksteistä ja saa ne oikeen. Luotto oli kovaa sieltä suunnalta, ja ei kuulemma haittaa, jos on vähän sinnepäin. :D Se ei ole mulle vieläkään selvinnyt, menikö ne oikeen vai ei. Mutta noita naputellessa koko perhe joutui olemaan hiljaisuudessa ja mä yritin keskittyä! Mies tosin ihmetteli, miten kummassa saan mitään tekstejä noihin oikeen... Luotto on kova.

Ja loppuun vielä kuvia nahkoista, joita löytyy heti varastosta. Näitä kysellään aina, niin nyt ne on täällä nähtävänä. 

Kimaltavat ylhäältä:
Kupari
Antiikkikulta
Himmeä kulta
Hopea
Kirkas kulta

Sekalaisia ylhäältä:
Neonvihreä
Käärmemusta
Neonpinkki
Ruskea niitti
Valkoinen letitetty

Ruskeat ja mustat ylhäältä
Ruskea kulutettu vuohennahka 10mm
Ruskea kulutettu vuohennahka 5 mm
Kameli 5mm
Kameli 10mm
Suklaa 10 mm
Musta 5 mm
Musta 10 mm

Mutta osallistukaahan arvontaan!

With the new day comes new strength and new thoughts.
Read more at http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/e/eleanorroo143006.html#x3uBe4772ya23Orz.99

71 kommenttia:

 1. Onnea, onnea kasivuotiaalle! :) Tämä lukija yrittää mukaan arvontaan. Tarkkaa mielikuvaa ei ole koska olisin blogiisi ekan kerran eksynyt mutta varmaankin aika alkutaipaleilla. Olet tehnyt vuosien varrella paljon kauniita koruja joista olen pitänyt, mutta kieputtelukorusi ovat aina ihastuttaneet erityisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inkkuseni. Varmaan aika alkutaipaleella muistelisin. En muista milloin sä aloitit, mutta on meillä yhteistä taivalta takana.

   Kieputtelua on toivottu monessakin. Eka pitää ottaa silmälasiliikkeen kautta, ennen kuin niitä tulee lisää. Viimeksi meni hieman käsikopelolla ja se näkyy lopputuloksessa.

   Poista
 2. Onnea 8-vuotiaalle :)!
  Tulin tänne varmaan eka kerran kolmisen vuotta sitten lukijaksi, kun itekin aloitin bloggailut :). Minun blogissa on muuten myös arvonta ;). Tervetuloa sinne!
  Ja sama juttu kuin ed. kirjoittaja että kieputtelukorut on jääneet mieleen. Nää nahkakorut on erittäin mielenkiintoisia :).
  Jaan tämän arvontapäivityksen Metallin Kosketus-sivuilla Facebookissa.
  Eli kolme arpaa kai sit saan ;).
  touchofthemetal@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Hirmustipaljon onnea 'tokaluokkalaiselle'!!! ;)
  Muistaakseni olen lukija, arvonnassa nyt joka tapauksessa mukana!
  Helmetin kautta alunperin oon sun blogiin päätynyt, ja siitä on ehkä seitsemisen vuotta aikaa. Kieputtelukorujasi ihalin silloin, ja ihailen edelleen.
  Jos arpaonni sattuu suosimaan, niin sun kieputtamat korvikset haluaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoplaa - unohtui mainita, että jaan tämän FBssä. :)
   Sama pää kesät, talvet - ei voi muistaa kaikkee kerralla.

   Poista
  2. Ai mä oon jo kakkosella? Osaan lukea ja kirjoittaa ja sitä rataa. Ekat kertotaulutkin on kohta, vähän jännittää.

   Kieputteluja varten tarttis eka uusia rillit. Viimeksi tuntui ettei näe kunnolla ja jälki oli sen mukaista. :(

   Mutta kiitos 7 vuoden yhteisestä taipaleestamme.

   Poista
 4. Onnea 8v! Löysin varmaan blogisi n kolme vuotta sitten kun aloitin omassa blogissa.Viime aikoina nää nahkarannekkeet on kyllä ihastuttanut ja jos voitan niin haluan siihen jonkin pohojalaasen lausahruksen:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helinällekin kiitokset.

   Nyt melkeen harmittaa, kun et voittanut. pohojalainen lausahdus olisi kyllä ollut niiiiiin huippu.

   Poista
 5. Onnea onnea! Sinä oot syyllinen minunkin koru-uraani. :) Aika alusta oon eksyny blogiisi, en kyllä enään muista milloin. Kiitokset sulle henkisestä tuesta ja neuvoista kun ummikkona kyselin tyhmiä. muistan ekat kierteiset lenkkini ja ajattelin etten koskaan opi niitä tekemään niin kauniisti kun sinä. :) Mutta harjoituksella alkoi sujumaan. Vertaistuki on ollu kumminkin puolin tarpeen usein ja on vieläkin. Kiitos ystäväni! <3
  Ehkä parhaiten mieleeni on jäänyt se ensimmäinen tekemäsi hopeahelmi levystä kurssilla, se skympattu. Ehkä siksikin kun seurasin sen tekoa vierestä ja sun tinkimättömyyttä, ei ollu helppo homma.
  Tulevaisuudessa ootan milenkiinnolla kaikkea, oot niin monipuolinen koruntekijä.
  Olen myös blogisi lukija. ja kyllä jaan tän fb:ssä. :) Oot ihqu <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piita.

   Jaa että syyllinen. ;) Mä luulen, että sä olit aika ekoja, jotka silloiseen blogiini eksyi. Harmi, että ne sivut on poistettu. Siellä oli paljon sellaisia, joita ei kyllä enää välittäs nähdäkään. :D Ja ehkä ne kieretisetkään ei loppujen lopuksi NIIIN hienoja vielä siinä vaiheessa olleet.

   Hih. Se hopeahelmi. Toki oot varmaan nähnyt senkin, kun ei oikeen putkeen mee. :D

   Poista
 6. Onnea!

  Varmaankin myös aika alusta olen blogia seurannut, melkein saman verran on koruilun aloittamisesta aikaa. Tykkään näistä nahkakoruista, mutta ehkä eniten kuitenkin on mieleen jäänyt hääkorut. Jatkossa kiinnostaisi nähdä överikoru helmistä, vaikka kaulaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.

   Tosiaan, aloitettu ollaan aika samoihin aikoihin. Hääkoruja on kyllä kiva tehdä, eli tilauksia vaan ens kesäksi, arvon morsiamet! :D

   Överikaulakorut. Ehkä. Harkinnassa on ollut, mutta vähän se, ettei monella sadalla viitsisi materiaalia laittaa hidastaa.

   Poista
 7. onnea kahdeksanvuotiaalle :) ää... piti käydä tarkistamassa omasta blogista milloin sen pitäminen tuli aloitettua, ja näyttäis että juhannuksen jälkeen reilut kaks vuotta sitte, ja niihin aikoihin oon ekan kerran sinunkin blogissa vieraillut, luulisin. monetkin korut on jääneet mieleen, mutta nyt tulee mieleen muutamat korvarenkaat kuvioidusta hopealangasta. ja mitäpä tulevaisuudessa? oot niin taitava että mitä vaan voi odottaa näkevänsä... ja kaikki on niin kaunista ;) lukijasi olen ja jaan tämän sekä facessa että blogissa, eli kolme arpaahan oon siis tienannut ;) ja jos onni suosii niin voitto varmaan löytää perille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outiriina.

   Hauska, kun suurimmalla osalla on jäänyt mieleen ne, mihin itsekin olen ollut tyytyväinen. Eli ehkäpä ne on olleet sitten hyviä. historiassa on muuten monta sellaista korua, jota en edes haluaisi muistaa. :D

   Poista
 8. Onnea kasiveelle! Mukana olen roikkunut aika alusta asti, oma koruharrastukseni on melkolailla saman ikäinen (aika paljon vain "vajavaisempi :P ). Ja tosiaan, lukijasi olen ja jaoin tämän postauksen fb:ssä Eli kolmella arvalla mukana tässä arvonnassa. Kiitokset ihanasta blogista, harvoja blogeja olen näin kauan seurannut ja ihaillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helunakin on yksi pitkäaikaisimpia korukamuja. Kiva, että jaksat olla mukana. Mä ihailen sujuvasti myös sun ompeluksia (miten joku voi osata????), joten jatka vaain sillä linjalla.

   Poista
 9. Onnea! En muista milloin ensivierailuni olen täällä tehnyt - liekö vanhuus ja varjarikäyskentely :) oman blogini aloitin 2009. Korusi kiinnostavat ja nahkarannekeisiin olen peräti lääpällään. Hopeakorut kiinnostavat myös ja niitä olisi kivaa nähdä lisääkin. Kaikesta huolimatta ja juuri siitä riippuen kehtaan penätä kahta arpaa - ihana postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meke.

   Hopeakoruja tuli tänään ja nahkaa on tullut monta satsia. Ja vähän näyttää siltä, ettei ne vielä lopukaan. :D Koittakaa kestää.

   Poista
 10. 1. Itse aloitin blogini v. 2011, mutta selailin korusivuja jo ennen sitä ja vuodatuksen puolelta aloitin, vaikea sanoa tarkaa aikaa:) Kaikki nuo sinun ihastuttavat korvakorusi,siis jo vuodatuksessa, ovat mieleisiä♥
  Ja tulevaisuudessa ehkäpä sormuksia:)
  2. Olen lukijasi
  3. Linkitän blogiini
  = yht. 3 arpaa JEE!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Eila! Kiva, ttä jaksat vierailla.

   Sormustoiveeseen vastailinkin jo tänään. Toivottavasti oli odotusten arvoinen.

   Poista
 11. En ihan tarkkaan muista, milloin blogisi löysin, mutta varmaankin 2011 alkuvuodesta. Eli hyvin pian oman koruliluni aloittamisen jälkeen. Tykkään kaikesta mitä teet. Olet tosi taiteellinen ja lahjakas.

  Vaikka itselläni ei ole korvissa reikiä, tykkään ihan hirmuisesti hopeisista korvakoruistasi. Muistiini on jääneet myös ihanat pitkät kaulakorut, esim. (etsin ne nyt blogistasi) lauantai 5. maaliskuuta 2011: Lehtiruode ja keskiviikko 17. elokuuta 2011: Kaunis mieli.

  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suntsa. Nyt tässä ihan punastuu. Huh, mitä ylisanoja.

   Pitkiä makeanvedenhelminauhoja on mukava solmia ja ne on näyttäviä. Pitänee laittaa tekolistalle.

   Poista
 12. Olen seuranut blogiasi melkein alusta lähtien. Sinulla on niin paljon kauniita koruja, mutta hopeakieputtelut ovat jääneet eniten mieleen. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 13. Korvatulehduksistakin voi siis seurata jotain hurjan hienoa :)
  1. Törmäsin tänne varmaan ehkä 4 vuotta sitten, ja mieleen on minullekin jäänyt erityisesti ihanasti patinoidut kieputtelut. Tämä oli ihan ensimmäisiä korublogeja, joita rupesin seuraamaan. Tulevaisuudessa jatka samaan tahtiin, vaikkapa edelleenjalostettuja nahkakoruja :)
  2. Olen lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niin, korvatulehduskierre voi olla loppujen lopuksi ihan hyväkin juttu.

   Katsotaan, josko kieputellaan tai jos nahkakorut jatkojalostuu. Viimeksi kieputellessa huomasin, että uudet lasit tarttis saada, se on sen verran tarkkaa puuhaa.

   Poista
 14. 3 vuotta sitten tulin tänne ensimmäistä kertaa. täällä on paljon kauniita koruja ja kuvat ovat todella hyviä. Onnea ja menestystä jatkoon!

  kaksi arpaa.

  x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos zeepra kauniista viestistä. Kuvaaminen on edelleen tuskaa, mutta kiva, jos olet tykännyt niistäkin.

   Poista
 15. Onnea onnea :D 2 arvalla messissä, muistaakseni olin lukijana täs blogissa, kännyllä selaillessa kun sitä ei nää.. :( mut jos en viel ollu niin liityn kyllä :D öm öm millonkahan löysin tän blogin eka kerran, en muista oliko tätä vuotta vai viime vuotta. Erityisesti olen tykästynyt tekstitettyihin kultaisiin nahkarannekoruihin ja olisi mahtavaa nähdä myös hopeisenakin. :) ja olisi hauska nähdä tulevaisuudessa sulta jokin uusi aluevaltaus, jotain mitä et ole aiemmin kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos VeeraK viestistä.

   Hopeanvärisenä on tän viestin jälkeen näkynytkin. Oikeaa hopeaa ei taida näihin kannattaa käyttää. On sen verran hintavaa.

   Mitähän uutta mä keksisin? Katsotaan. :D

   Poista
 16. En muista enää YHTÄÄN miten oon päätynyt alunperin tänne blogiin. Tämä on kuitenkin varmaan ensimmäisiä blogeja, mitä rupesin pari vuotta sitten seurailemaan. Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lasis viestistä. Mitä väliä mistä on löytänyt ja milloin, kunhan on viihtynyt. :)

   Poista
 17. Onnea onnea korutaitajalle! :)
  Muistaakseni tulin blogiisi ensi kertaa kolmisen vuotta sitten ja ihan alusta asti olen ihaillut kauniita kieputtelukorujasi. Sen olen myös huomannut, että rakastat laatua. Tämä näkyy niin materiaalivalinnoissasi kuin työjäljessäsi.

  Lukijasi olen ja pistän linkin blogiin, eli 3 arpaa kiitos <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa.

   Kiva kuulla, että olet tykännyt.

   Poista
 18. Neljä-viisi vuotta olen seurannut blogiasi eli yhtä kauan kuin ollaan tunnettu. Parhaiten ovat mieleenpainuneet punaiset korallikorut: korvikset, joihin ihastumisen jälkeen meni vielä vuosi ennenkuin ne itselleni lunastin, sekä tietenkin kaulakoru, jota lainasin ikuisuus sitten :) Lähden mukaan kolmella arvalla fb-linkityksen myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ne punaiset korallikorvikset alkaa olla jo klassikko. :D Tokihan niitä nyt vuoden päivät pitää miettiä. :D Sä oot niin ihana ja niin tärkeä.

   Poista
 19. Onnea pitkäikäiselle koruinnostukselle!
  Löysin blogiiisi juuri äsken arvontamainoksen kautta hakiessani inspiraatiota koruiluun. Ja rakastuin nahkakoruihisi! Ihania, tyylikkäitä!
  Kahdella arvalla mukaan, lukijana ollaan!

  Hyvää syksyn jatkoa :)

  kissanminttu@windowslive.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kissanminttu että jätit viestiä. Käyhän vastakin kylässä.

   Poista
 20. Heippa!

  En muista milloin luin blogiasi ensimmäisen kerran, mutta kaikki ostamani korut ovat olleet jatkuvassa käytössä. Tapasin tänään Piritan käsityömessuilla Ouluhallissa, kun etsin sinun tekemiisi ametistikorviksiin kaulakorua kaveriksi. Ei löytynyt sopivaa. Joten etsintä jatkuu.
  Iloista syksyn jatkoa.
  t. Heidi Turusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi viestistä. Eiköhän sulel ametistikaulakoru saada. :)

   Poista
 21. Onnea, onnea! Sää kävit ensin... vuosista en oo pitäny lukua ;-D Monet ihanat kieputtelusi huokailuttaneet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mags on yksi vanhimmista helmikamuista. Aika samoihin aikoihin aloitettiin, Mags vähän aikaisemmin muistaakseni. Bloggauskin on aloitettu aika samoihin aikoihin. Ja edelleen hänen blogissaan jaksaa vierailla ja ihmetellä materiaalien taitavaa käyttöä.

   Kiitos kiitos. :) Jatkamme yhteisiä vuosia. <3

   Poista
 22. Onnea kahdeksanvuotiaalle! Olen seurannut blogiasi niin kauan, etten enää muista mistä kautta sinut löysin. Aloitin itse 2007, joten joko heti silloin tai viimeistään 2008 lähtien olen koruilujasi seurannut :) ja seuraan edelleen, vaikka itse en tällä hetkellä juuri koruja tee.

  En osaa sanoa mitään erityistä korua, joka olisi jäänyt mieleen - tykkään ylipäänsä tyylistäsi, joten jatka samaan malliin :)

  Linkkasin arvonnan myös blogiini - joten kolmella arvalla mukana minäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Yritetään jatkaa. Vaikka oikeastaan koko alkuvuosi on ollut vähän takkuista koruntekemisen kanssa. Mutta jospa se uusi into vähitellen palautuisi.

   Poista
 23. Kävin penkomassa alkutaipaleeni kommentteja ja sieltä selvisikin, että vierailin blogissasi ensimmäisen kerran loppuvuodesta 2009.

  Onnea Katri!

  Täällä olen viihtynyt ja pidän tyylistäsi (ja taidoistasi) todella paljon. Nämä nahkakorut ovat tosi kivoja, mutta olet tehnyt niin paljon muutakin mahtavaa, etten pysty lempparia nimeämään.

  Vakkarilukija olen ja mukana kahdella arvalla siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leonida. 2009! Niin kauan jo. Sinunkin blogiasi on niin mukava lukea.

   Poista
 24. Onnea vaan sinulle pitkästä urasta! Ja hienoista koruista!
  En kyllä muista koska tänne ensimmäisen kerran tupsahdin, mutta itse olen bloggailut kolme vuotta ja muistaakseni liityin lukijaksesi varsin alkuvaiheessa omaa blogiani aloitellessani. *Pidän koruistasi paljon ja siksi käyn niitä ihailemassa täällä- kahdella arvalla mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa Mustakissa, että jaksat käydä kurkkimassa. Ja kiitos tosi paljon kehuista ja onnitteluista.

   Poista
 25. Ihan eka kertaa blogiasi lukemassa. Ihania koruja sinulla, mutta eniten ihastuin "Se viimeinen" -rannekoruun. Tulevaisuudessa toivoisin ehkä enemmän nappikorviksia. Osallistun arvontaan :)
  anne.li34(at)outlook.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annelle. Nappikorviksia pitäisikin kyllä tehdä. Pistän korvantaakse.

   Poista
 26. Onnittekut pitkän ihanan harrastuksen johdosta. Itse aloin tehdä koruja n 7vuotta sitten (nyt kyllä taukoa, neulominen vienyt mennessään.. ;) ) ja silloin ehkä n 6 vuotta sitten pyörin paljon netissä etsien korublogeja ja löysin sinunkin ihanan blogisi. <3 Sinulla on valtavan kauniita koruja, olet taitava tekijä. Tällä hetkellä itsellä kolahtaa nahkakorut, joten nämä uusimmat ovat aivan ihania!
  Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sade kehuista. Välillä on mukava tehdä muutakin kuin koruja, ja onneksi saa tehdäkin muutakin. Tai vaikka olla ihan tauolla.

   Poista
 27. Oi ihanaa arvonta! Mukaan bogiisi hyppäsin... Ööh, olisikos pari- kolme vuotta sitten? Silloin, kun itse vasta ihan aloitin koruilun. Jäin koukkuun, tähän blogiin, jotenkin tämä blogi antoi inspiraatiota mulle ja näkymää siitä, mitä voisin itse joskus olla kun vaan harjoittelen riittävästi! eli onnea sadasti, ja Kahdella arvalla mukaan! (lukijana ollaan!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa Tinttura, että jätit viestiä ja olet noin monta vuotta jaksanut blogiani seurata. En löytänyt sun blogia tai korukuvia. Näkeekö niitä jostain?

   Poista
 28. Mukana.En muista milloin ekan kerran löysin blogiisi...varmaankin jonkun toisen blogin linkkiluettelon kautta;D

  VastaaPoista
 29. Moikka!
  Löysin sun blogin tänään. Olen itse uusi täällä blogien ja korujen maailmassa. Tosi hauska minusta tuo sinun koruilun aloittamisen tarina. Itse sain innostuksen myös vauveliinini myötä. Toki hän ei ole sairastellut, mutta iso elämänmuutos, johon liittyi enemmän kotiaikaa vaikutti innostukseen varmasti. Käy kurkkaan mun blogia, http://riikkaluo.blogspot.fi/, jos kiinnostaa, varsinkin jos voitan, niin saat profiilitiedoista mun sähköpostin. Toivottavasti voitan, koska nuo sun korut näyttää tosi ihanilta. Olen tästä päivästä lähtien sinun lukija, joten kahdella arvalla mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riikka luo olikin oikeen ihana uusi tuttavuus. Kannattaa muidenkin kurkata, jos ei ole tuttu ennestään. Ja mä saan kohta Riikalta postia. Kivaa. :)

   Poista
 30. Mukana tietysti. Mä olen tullut Helmetin kautta. Mistäs muualta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin Pirkko. Ollaan jatkossakin linjoilla. :)

   Poista
 31. Avasin Katrin Koruavaruuden ensimmäisen kerran vuonna 2008, eli viisi vuotta tulee täyteen näinä päivinä. Ihastuin herkullisen värisiin makeanvedenhelmikoruihin, aivan erityisesti ihanan punainen Tsaaritar iski tajuntaani kuin moukari! Piti ihan kaivaa arkistosta tuo Tsaarittaren kuva, ja edelleen se aiheuttaa väristyksiä :) Teetin itselleni siitä sisarkorun, ja vuosien saatossa on tullut hankittua useampikin koru sekä itselle että lahjaksi. Seuraan blogia säännöllisesti, sillä siitä saa vihiä uutuuksista. Niin paljon on houkutuksia ollut vuosien varrella ja varmaan tulee olemaankin, kuulolla ollaan :) T: Anneli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli! Ihana Anneli. Mukavaa, että olet edelleen linjoilla. Jotan sua kiinnostavia uutuuksia voi olla tulevaisuudessa tulossa. Katsotaan, miten aika riittää.

   tsaaritar on kyllä hieno koru edelleen. :)

   Poista
 32. Joskus vuodatuksen aikoihin olen eksynyt blogiisi, tarkkaa vuosilukua en enää muista, silloin seurailin useita koruntekijöitä. Meinasi arvontasikin mennä "ohi suun", kun olen ollut jonkin aikaa tauolla :) Monet hienot työsi ovat jääneet mieleen.
  Paljon Onnea blogillesi ja edelleenkin hyvää jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selma onkin tuttuja ihan muutenkin messuilta, päiväkodin pihalta jne. Kiitos. Käyn kurkkimassa sinunkin blogiasi, vaikka en aina merkkiä siitä jätäkään.

   Poista
 33. Hei! Löysin juuri blogisi ja liityin oitis lukijaksi.
  On vaan niin mielettömän hienoja noi nahkarannekkeet, osaispa itekki.
  Nahka kiinnostaa kyllä jos tulevaisuudessa siitä vielä teet koruja ja näkyy muukin sinulta sujuvan hienosti!
  Paljon Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmihurmio, kun jätit viestiä. Käyn vastavierailulla.

   Poista
 34. Vielä ehdin :) Olen löytänyt alunalkaen sen blogisi joka sulla oli ennen vuodatusta ja sun korublogisi onkin ensimmäinen mitä ikinä olen alkanut seuraamaan, tietty tulin perässä vuodatukseen ja sitten tänne, joten olen seuraaja, vaikka en kyllä ole noissa googleraadeissa tms. Vuodatuksen uutisvirran kautta ja blogilistan kautta saan päivitykset. Sulla on niin paljon ihania koruja, mutta jostain syystä mulle on jäänyt mieleen sellaiset pienet lintukorvikset, niissä vain oli sitä jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari on siis tuttu jo ikivanhan Spacen ajoilta, jolta mulla roikkuu edelleen tuo -avaruus nimessä. Hauskaa, että oot jaksanut seurata mua niin kauan.

   Hauska tuo Lintu-korvikset, kun ne on mun yks oma suosikkinikin menneiltä vuosilta. Melkeen voisi kokeilla joskus uudestaan samantyylistä.

   Poista
 35. Kerkesimpäs minäkin, olin aivan unohtanut osallistua..löysin blogisi reilu vuosi sitten. Mieleenpainuvin koru on Venla sormus(uskomattoman ihana). Olen lukija, joten kayhdellä arvalla mukaan. -Meiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Meiju, että osallistuit ja jätit tassunjäljen. Näitä mieleenpainuvia koruja on mukava lukea.

   Poista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.