lauantai 26. lokakuuta 2013

Pikkujoulukoruja ja isäinpäivälahjoja

Tähän väliin muutamia tilattuja nahkakorusettejä.

Mustaa ja punaista niittiä. Tämä tosin ei ollut punaisen osalta tilattu, mutta kun jaoin kuvan Facebookissa, niin sinne meni. Sori, ette ehtineet. :D

Nämäkin lähtee pikkujoulukoruiksi. Aika kivasti tuo jo valmiina myytävissä ollut makeanvedenhelmi-granaattikoru sopii jatkoksi. Eiköhän näillä kelpaa pikkujoulut vietellä ja kimallella. :)

Ruskeassa kulutetussa nahkassa teksti everything I do I do it for you. Tämä yksilö on varattu, mutta toinen lukkoa vaille vastaava löytyy kaupasta.
Alimmassa mustassa on muuten punsseloitua tekstiä enemmänkin. Muistaakseni 165 merkkiä. Olipahan hommaa tällaiselle lukihäiriöiselle hätähousulle. Mutta ilmeisesti virheittä selvittiin, vaikka täyshiljaisuuden se talossa tarvitsikin.

Isäinpäivälahjaksi rakkaudella tilattu koru. Henkilökohtainen teksti sisäpinnalla. <3


Tällainen ruskea settikin on tilattuna. Suklaanruskea vastaava (erivärisellä lukolla) löytyy kaupasta. Siihen saa halutessaan oman tekstin.


Ja viimeisenä tällainen oheistuotteena syntynytmusta "käärmeennahka"- antiikkikulta. Se menee myytäviin, mutta täytynee ottaa uudet kuvat, kun näistä tuli niin karseita. :(

6 kommenttia:

 1. Ihania! Vitsit noi näyttää mahtavalta tuollaisena isompana satsina ranteessa, en vain itse osaa käyttää kahta enempää kerralla kun alkavat jotenkin ahdistaa. Mun tarttee selkeesti harjoitella övereitä vielä :D

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisia :). Innolla ootan mun settiä :).

  VastaaPoista
 3. Kiitokset.

  Jaana joutuu hetken odottamaan, sillä kuten huomaat, innostuin eilen tekemään jotain ihan muuta. Mutta pian Jaana, pian.

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.