maanantai 28. lokakuuta 2013

Kiven lämpö

Syyslomalla, kun muu perhe oli mennyt uimahalliin ja jättänyt minut yksin saatesanoin " ja siivota ei sitten saa", odotti heitä kotiintullessa seuraavanlainen näky.


Todellakin. Suhteellisen siistissä kodissa oli tapahtunut jotain... Työkalut ja koruilutarvikkeet olivat suorastaan syöksyneet lattialle, pöydille (tässä ei näy kummankaan puolen tason kaaos) ja tuoleille. Tylsintä tässä hommassa siivous. Ehdottomasti. Työhuone olisi niiiiiin kiva.

Tänään viimeistelin tuon päiväisen tuotoksen.

Kiven lämpö

Tämä on sellaisia töitä, jotka vaativat paljon rauhallista aikaa, joten näitä näkee minun blogissa ihan liian harvoin. Arvonnassa joku toivoi minulta jatkossa näkevänsä sormuksia. Toivottavasti tämä vastasi odotuksia. Alunperin suunnitelmissa oli kruusatumpi ja lennokkaampi sormus, mutta päädyin perinteiseen malliin, sillä kivi itsessään oli niin mahdottoman kaunis. Tämän karneolikapussin olen ostanut helmikaverilta vuosia sitten ja sitä on hipelöity monet kerrat, mutta koskaan se ei ole koruksi asti ehtinyt. Nyt se oli ensimmäinen kapussi johon tartuin ja loppujen lopuksi sen syksyinen väri ja ihana kiven lämpö veivät mukanaan, eikä muita kapusseja tarvinnut edes harkita. Tekniseen puoleen olen melko tyytyväinen. Viilaa olisi saanut käyttää vieläkin ahkerammin, mutta muuten täytyy sanoa, että homma sujui pahemmitta ongelmitta.

13 kommenttia:

 1. Ihana! Ja aikaa vievää touhuahan tuo on, mutta selvästi vaivan väärti :)

  VastaaPoista
 2. Selvästikin kannatti tehdä niinkö perhe määräsi. Ehdottomasti kannatti levitellä vermeet ja välineet ja materiaalit. Ihanan selkeä sormus.

  VastaaPoista
 3. Upea sormus - karneolin kauneus tulee hienosti esiin juuri tuollaisessa perinteisessä selkeässä mallissa.

  VastaaPoista
 4. ihana :) ja vaatii kyllä ajan lisäksi paljon taitoa ja pitkää pinnaa...

  VastaaPoista
 5. Meillä on kotona sama kaaos korutarvikkeiden osalta, ehkä jatkuvampi vain. Kohta vauva lähtee liikkeelle ja pakko alkaa olla tarkkana pikkuosien kanssa. Myös minä haaveilen kovasti työhuoneesta. Onneksi nyt saatiin sentään työpöytä, niin on perheellä ruokapöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sympatiat täältä. Muistan sen ajan hyvin. Mitään ei voinut jättää alas. Eikä kyllä kohta ylöskään...

   Poista
 6. Hauskaa - Kaisakin oli tehnyt karneolista ja hopeasta koruja :D!
  Karneoli ja hopea sopivat tosi kauniisti yhteen.

  VastaaPoista
 7. Oi että se on UIPEA!! Kyllä oot taitava nainen..

  Karneoli suorastaan hehkuu tuossa upeassa sormuksessasi <3

  VastaaPoista
 8. Kaunis! Upea karneolikapussi ja taitavasti tehty sormus :) Hieno banneri-muutos, hetken katsoin kun tulin sivulle, että oonko oikeassa paikassa :)

  VastaaPoista
 9. Kiitokset arvon naiset. :)

  Sarille vielä. Juu. itsekin on pitänyt käydä ihmettelemässä, kun tuli niin eri näköistä. Mutta tykkään.

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.