maanantai 14. lokakuuta 2013

Terveisiä Oulun käsityömessuilta 2

Kirjoitin pitkän avautumisen käsityömessuista, ja niiden uusiutumisen tarpeesta. Koska pyrin pitämään tämän hyvänmielen blogina, niin pyyhin tekstin pois. Sen verran on sanottava, että olin pettynyt. Kaipaisin sinne uudistusta, siisteyttä, askartelutarvikkeisiin kokonaisuuksia. Osa myyjistä voisi uudista tuotevalikoimaa rankalla kädellä. En usko, että samat tuotteet vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen myy aina vaan yhtä hyvin. Internetaikana kaikki on niin kätevästi netistä tilattavissa, että messut tuossa muodossa jatkaessaan kaipaavat kyllä pian tekohengitystä.

Mutta mennään iloisiin kuulumisiin. Löytyi sieltä mukavien ihmisten lisäksi jotain ostettavaakin. Ostoslista oli pitkä, mutta ei se reissun aikana kamalasti lyhentynyt. Korutarvikkeiden, jotka siis eivät olleet edes listalla, mullahan on niitä jo vaikka kuinka paljon, lisäksi ostin korttipohjia ja kuoria, teippiä ja pari pientä lasipulloa.

Messureissun jälkeen voi miettiä sopiiko päivän asun kanssa paremmin tämä:

Ruskea niitti
Hopeinen piina
Leopardi

Helmirannekoru
Hopeinen piina

Helmiliinalla nimittäin oli todella kivoja nahkanauhoja myynnissä ja vaikka minähän en sellaisia tarvitse, oli pakko ostaa.

Tämä tikattu nahka löytyi messuilta
Tässä meni ihan ketuiksi liimaus. Toinen puoli lukkoa eka nurinpäin ja kun vedin sitä irti sohelsin liiman kanssa ja lopulta liimasin lukon edelleen väärinpäin. Argh! Toimii kyllä noinkin päin se lukko, mutta se liimaus...

Leopardin karvainen...
Harkinnassa vielä, pitäisikö itse

 Mustaa punottua

Lasipulloista myöhemmin.

Aivan hykerryttävän mahtavia kommentteja oon saanut alla olevaan arvontaan. Kiitos! Siihen saa osallistua vaikka vierailisit ekan kerran tai vaikket olisi koskaan ennen kommentoinutkaan.

9 kommenttia:

 1. Ihania käsikoruja ja mitä tulee messuasiaan niin olet kyllä oikeassa, itselläkin jos on markkinoiden ym. vakiintuneiden tapahtumien aikaan muu meno tai ei vaan huvita lähteä syystä, että " siellä on sitä samaa mitä on ollut jo 10 vuotta" joten ei välttämättä kiinnosta.
  Minulla on kosmetiikka arvonta käy osallistumassa, mukavaa syksyä.

  http://alise-alisenterveysjakauneus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Alise. Nyt tuli taas sellainen olo, ettei ens vuonna tartte vaivautua. :( Harmi. Mahdollisuudet messuilla olisi vaikka mihin.

   Poista
 2. On jo pitkää pitänyt käydä kommentoimassa näitä sinun nahkarannekkeita. Ne on vaan kerrassaan upeita ja ihana kun niitä voi yhdistellä niin monella tapaa :)
  Innostuin itsekkin tilailemaan hiukan nahkaa ja lukkoja...tosin noita leveitä magneettilukkoja oli todella vaikea löytää :( Olisiko sinulla antaa vinkkejä mistä niitä voisi löytää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Design Mimiin oli tullut verkkokauppaankin asti ja Helmiliinalla oli ainakin messuilla, liekö jo kaupassa asti. Kotimaassa on kyllä tiukassa.

   Poista
  2. Kiitos. Muutaman lukon löysinkin jo Figuluksesta ja cchoppyssakin tais olla. Aika tiukassa tosiaan tuntuu olevan.

   Poista
 3. Minäkin pyörin Oulun käsityömessuilla. Olisi kyllä mukava tosiaan saada jo joitain uusiakin näytteille asettajia sinne... ja hyvinvointipuoli oli ainakin minusta ihan onneton. :) Helmiliinan kojusta tykkäsin kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a. Oltiinkohan yhtäaikaa? Minä olin lauantaina yhdestä eteenpäin.

   Helmiliina oli parhautta.

   Poista
 4. Kiitokset keikille kehuista. :)

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.