sunnuntai 30. joulukuuta 2007

Joulun jälkeinen ähkyJoulu vei mennessään kaikki koruideat. Ajatus karkaili lähinnä syömättömien suklaiden suuntaan ja kädet suorittivat vaativia suklaan paperistaan kuorimisliikkeitä, joten korujakaan ei ole syntynyt, vaan on vallinnut suoranainen Korujumi.

Aloitin eilen koruilun rennosti. Vaativilla ja suunnatonta idearikkautta ja taitoa vaativilla koruilla.

Oikeasti tämä ensimmäinen setti on todella tärkeä. Jos poika 4v joutuu itkemään ennen joulujuhliin lähtöä, kun hänellä ei ole ainuttakaan korua, ei ole vaihtoehtoa, kuin tehdä tilaus. Tosin kyseiset juhlat ja koko joulukin jouduttiin selviämään ilman koruja kuten mies, mutta tänään kotti helpotuksen hetki, kun kauan odotetut kallopää-korut saapuivat. Ainoana toivomuksena siis kallopäitä, joita koruihin lopulta päätyi vain yksi, sillä tilapäinen pääkallopula pääsi iskemään. Muut helmet ovat luuta ja nauhana puuvillainen vahanauha.

Kaistapää-Kaahari
Sitten näitä vähemmän tärkeitä juttuja. Swarovskisormus omaan käyttöön.


Ja kadonneinakin olleista metallilehdistä ja parista muusta tilaajalahjoiksi/vahingossa tulleista helmistä ja kupariketjusta kaulaan. Aluksi minulla oli tarkoitus tehdä todella runsas koru, sellainen mitä ison maailman sivuilla näkee, mutta jossain vaiheessa pääsi skandinaavisuus iskemään ja helmiä karisi alustalta yksi kerrallaan pois.Jatkamme helmeilyä vuonna 2008. Helmeilevää uutta vuotta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.