keskiviikko 9. tammikuuta 2008

Olga ja muutama hairahdusYstävällekin pitää saada Oili-ketjua. Tällä kertaa granaattien kera. Oiliin ei 8 milliä pienemmät granaatit sovi, näyttivät minusta kummilta, joten pistin noita 8 millisiä, vaikka aika tumman, syvän punaisia ne ovatkin. Melkeen mustia, mutta on ne vaan kauniita nekin.

Olga


Tilannehan oli siis se, etti mulla ollut 8 millisiä granaatteja. Eikä koko Suomesta löytynyt niitä. Eikä Helmetistä keltään liiennyt myyntiin, joten munhan oli ihan pakko tilata. Voi että mua harmitti ;) kun oli pakko ottaa ja tilata uudesta löydöstä, eli BeadsOnSalesta niitä. Ja koska tullirajaan asti on tilattava, niin jotain muutakin tarttui mukaan. Minusta se ei lopulta ollutkaa hassumpaa, kun menetin vain kolme granaattia ja sain laatikkoon lopun nauhallisen lisäksi labradoriittia......joissa kaikissa on ihan mieletön välke.

Ja rubiineita ja sveitsin topaasia...Ja sitten kävi myös silleen hassusti, että yksi ihana Helmikaveri suorastaan pakotti mut kimppaan kanssaan ja tänään postilaatikkoon kolisi tällaisia ihanuuksia...Alhaalta ylös:
Akvamariininugetti (yöksi tyynyn viereen)
Botswanan akaattirondeli
Fasettihiottu onyxrondeli
Kyaniitti pyöreä
Kyaniitti palkki
(ja sitten pyörähti noi kyaniitti ja onyx ylös jatkoksi)

Ei mulla muuta tunnustettavaa, tänään...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.