tiistai 25. marraskuuta 2008

Näistä en kyllä ikinä saa aikaiseksi yhtään mitään...


oli ajatukseni, kun korallihelmet kuukausia sitten kotiutuivat minulle. Ihmettelin mielenhäiriötä, miksi ihmeessä olin edes tilannut ne... Enhän mä tykkää edes korallista. Korallihelmissä käytetään meren rikkaruohokorallia, ei uhanalaista lajiketta, mutta kuitenkin minusta tuntui, että siis korallia... Ja näin rumaakin vielä...

Ajattelin laittaa koko nauhan myyntiin, mutta se unohtui. Viime viikolla helmikaveri ilahdutti vierailullaan ja helmilaatikon pohjatkin tuli kaivettua. Hyikäilimme yhdessä korallille, eikä hänkään suostunut ostamaan nauhaa minulta. Korallit jäivät laatikkoon päällimmäiseksi ja kaipa uhkaukseni myymisestä tehosi, sillä laatikosta alkoi kuulua äänekästä kuiskintaa... Tahdomme koruksi! Tahdomme nimen omaan tällaiseksi koruksi!

Ei auta helmeilijän muu, kuin tarttua yököttäviin koralleihin ja alistua niiden huutoon. Syntyi Carmen, joka  kelpuutti kaverikseen minimini onyxeja, muutaman onyxrondellin ja yhden korallikukkasen.

Carmen


Ja vielä korviksetkin samaan settiin...


Helmeilijä oli hämmentynyt... Ei hullumpaa. Ja korallikin näyttää hieman vähemmän... korallilta!

Carmen ja muutama muukin koru suuntaavat Naisten messuille Raahen liikuntahallille sunnuntaina klo 11 alkaen. Peräseinä ruuhkautetaan yhdessä Naavalaisen ja PS-design pajan kanssa. ;)

Vähän esimakua, mitä uutta messuilta löytyy (löytyvät kaupasta ensi viikolla, mikäli eivät ennen sitä löydä uutta kotia)

Grace


Tumman ruskehtavanpunertavanmustia makeanvedenhelmiä helmisilkkiin solmittuna sekä hopeaa.

Beatrix


Ioliittia ja hopeaa.

Rakkauden tuulet (malva)


Malvan sävyisiä makeanvedenhelmiä ja hopeaa

Sekä rakkauden tuulet (sininen)


Siniset makeanvedenhelmet ja kullalla päällystettä hopeaa.

Niin ja tietysti muutama muukin tuote.

Nähdään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.