torstai 11. joulukuuta 2008

Yhteistyön voima.Tonttuilu jatkuu...

Jos tuttava oikeen kovasti haluaa tietyn korun, pakkohan se on tehdä. Paniikki meinasi iskeä, kun hopeatilaus juuttui ruuhkiin, mutta onneksi pelastavaksi enkeliksi saapui Mags. Helmet on muuten aikas ihanalta SHY:ltäni, eli Helmiliinalta. Eroa omaan koruun on upeampien mv-helmien lisäksi se, että kuukivet vaihtuivat vuorikristalliin. se huono puoli tässä korussa oli, että jouduin laskemaan tarvikkeiden hinnan ja samalla paljastui se karu tosiasia, paljonko oman korun tarvikkeet maksoivat. Mutta tähän täytyy sanoa, että ihanan kallista, eikä kaduta.

Silmänisku on ikuiuus


Ja seuraava paniikki-koru. Lupasin pitkän korun työkaverille pika-aikataululla lauantain juhliin vuorikristallista ja onyxista. Onhan mulla nyt niitä. Mutta kun avasin helmilaatikon, onyx-osasto oli tyhjillään. :o Pari viestiä Helmiliinan suuntaan ja helmet olivat jo matkalla. Koru on valmis ja nyt on vasta torstai! Toivottavasti koru on mieluinen. Pituutta korulla on 75 cm. Tulee mustan puseron ja musta-harmaa-punaisen hameen kanssa. Uskoisin olevan tehokas lisä...

Kontrasti


Tässä korussa mua auttoi Pirita-theLinnanjuhlakoruttaja ;) Ruskeat kunnolliset mv-helmet olivat joka puodista loppu, onneksi ei kamulta. :)

Kanelinsävyisiä makeanvedenhelmiä ja savukvartsia. Namunen. Aluksi koruun toivottiin kupariosia, mutta pienen pohdinnan ja mahdollisten allergioiden takia päädyimme patinoituun hopeaan. Koru on siis viettänyt laatuaikaa munan kanssa.

Tuoksussa kanelin


Ja vielä korvikset.


Yhteistyössä on voimaa. Ilman sitä, nämä korut näyttäisivät ihan erilaiselle. Toivottavasti joskus voin auttaa teitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.