tiistai 19. toukokuuta 2009

Onnea!


Arvonnan aika.


Onnettarena toimi arvovaltainen henkilö, eli Äiti. Hän arpoi voittajaksi Heidin! Paljon onnea!


Lounais-Suomeen palkinnoksi lähtee joko yksi vielä salainen koru (hys-hys) tai vapaavalintaiset korvakorut myytävänä olevista.


Kiitos kaikille osallistuneille. Oli mukava lueskella mistä olette pitäneet. Ja aika moni koru sai ääniä. Makuja on siis monia. Toiveita lueskelin myös mielenkiinnolla. Repäisevää... Hui pelottavaa... Umpeenkasvanutta puutarhaa... Mielenkiintoista... Lusikkakoruja... Lisää miehille... Sormuksia (olen muuten joskus 3 vuotta sitten tehnyt, mutta niitä ei voinut pitää kun ne nipistelivät! ;D) Kellokoruja, ehkäpä. Haasteita, no niitä tulee riittämään... Etnistä, värikästä, keveitä materiaaleja, rannekoruja, lisää korvakoruja, kuparia, hopeaa, unakiittia (!), hääkoruja (tulossa!) jnejne. Pitkäksi aikaa lukemista ja miettimistä minulle. Kiitos siis vastanneille.


Kesälomasuunnitelmia oli myös mukava lukea. Kyselin niitä siksi, koska omaa lomavarvasta alkaa kutittaa jo kovastikin. Ensi viikon torstaina lähden kahden tyttökaverin kanssa kohti Prahaa. Muutama päivä irti arjesta. Ihanaa! Joten Koruavaruus lomailee todennäköisesti noin viikon verran siinä paikkeilla.Ihanaa kevättä ja ihan pikkuriikkisen matkan päässä olevaa kesää. Nautitaan auringosta, jäätelöstä, mökkeilystä, kesätapahtumista jne. Minne kukanenkin suunnistaa.


Helmeilemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.