torstai 27. elokuuta 2009

Jatko-osa ja kurkkaaminen pihalle


Aika monesti käy niin, että ihminen haluaa ensin korvakorut, seuraavaksi rannekorun ja lopulta setti vaatii täydentyäkseen kaulakorun.Nyt Anastasian ullakolta -sarja on valmis.


Viikonloppu menee mökkeilykauden päättäjäisissä, eli venetsialaisissa, hyvästä seurasta nauttien. Vaikka kesäkuukaudet ovat nyt ohi, ulkona on vielä kaunista ja kesän viimeiset kukkijat ilahduttavat meitä.


Kultapallo, joka jälleen keväällä sai viimeisen mahdollisuuden. Jos ei pysy pystyssä, niin kaivan kokonaan pois. Toistaiseksi kurottuu korkealle erittäin ryhdikkäänä. Oikeasti en edes tykkää koko kukasta, vaikka syksyllä keltaiset isot kukat ovatkin oikeen kauniit. Pitäisiköhän vaihtaa asennetta?Gladiolukset eivät ehtineet viime kesänä kukkaan asti ennen halloja, mutta onneksi tänä kesänä näyttää tältä:Tyttö 4v halusi, että hänen kukkansakin kuvataan. Keväällä tyttö kylvi malvikkin siemenet ruukkuun ja on muistanut kastella ja hoitaa. Heinäkuun lopulla kukkia oli paljon, nyt jäljellä enää viimeinen.Toisaalla kukkapenkistä näkee jo, mitä on tulossa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.