maanantai 5. lokakuuta 2009

100% käsityötä


Viikonlopun kurssi on takanapäin. Ihmiset olivat mukavia, oppi paljon uutta, tutustui työkaluihin ja sai hyviä neuvoja siihen missä järjestyksessä mikäkin vaihe kannatti tehdä. Hopealevyn sahauskaan ei tunnu enää pelottavalle ja sai rohkaisua juottamisen opettelemiseen. Että kannatti.


Osa töistä on vielä vaiheessa, mutta jotain sain ihan valmiiksi asti.


Kurssi alkoi sunnuntaina kello 10, jolloin aloitin työn, puolilta päivin pidin lyhyen ruokatauon ja johan tämä koru oli hieman ennen puolta kolmea kiillotusta, neulan viilaamista ja kukkien satinointia vaille valmis. Toki työvälineitä piti hieman odottaa ja ensikertalaisella menee aina kauemmin, mutta aikaa tekemiseen saa varata.Parantamisen varaa jää paljon. Sahaamiseen varsinkin. Mutta kaiken kaikkiaan mukava työ ja ihan tyytyväinen voi aloittelijaksi olla tekeleeseensä (taustapuolella vasemman kukan juotekökkäreestä huolimatta. ;))


Tässä vielä metsätähdet kiinnitettynä ihan omatekoisella rintaneulasysteemillä.Muokkaus: Selvennykseksi lisätää, että tämä on tehty ihan hopealevysta ja -langasta sahaamalla, viilaamalla ja juottamalla, ei hopeasavesta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.