lauantai 12. helmikuuta 2011

Arvotonta kissankultaa

Seuraa blogiani Bloglovinin avullaEi sille mitään voi, mutta tuo rallatus soi päässä aina kun pyriitin kanssa on tekemisissä.

Pyriitti on hieno, mutta mahdottoman vaikea kivi. Ja minähän en tykkää sirukivistä ja en osaa tehdä niistä yhtään mitään. Kuka lienee laittoikin ostoskoriin pyriittisiruja? Tovin mietin, että mikähän mielenliikku tämäkin taas oli... Siinä ne nyt sitten nököttivät helmipöydällä. Kimaltelivat ilkikurisesti mokomat... Hassunhauskat kissankultasirut.

Diu-diu vaan...

Aikansa ne siinä laatikossa makasivat, kävivät mutkan jo myytävien osastossa, mutta joku ne palautti takaisin helmilaatikkoon. Ruusukvartsit hippuilivat kaveriksi. Patinaa pintaan ja siinähän se nyt sitten olisi. Tykätäkö vaiko eikö? Ei aavistustakaan. Korviksiin laitoin vielä kiiltävämpää, nimittäin mystisen käsittelyn saanutta pyriittiä. 


Ilmeisesti joku lukee blogiani ja taannoisia valituksiani hopean hinnasta. Anoppi oli nimittäin ystävällisesti siivonnut korurasiaansa ja lahjoitti minulle kaikki parittomat ja rikkoutuneet korvakorunsa ja muutaman muunkin hopeisen korun. Eiköhän näistä jotain nähdä tulevaisuudessa korujen komponentteina, osa menee kyllä sulatukseen.

21 kommenttia:

 1. No, minä tykkään kovasti. Mahtava väriyhdistelmä. Ja taidat sittenkin osata käyttää noita sirukiviä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania koruja jälleen, Tuo ruusukvartsi loistaa patinoinnin jälkeen, tulee kauniisti esiin. Korvikset ovat UPEAT

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään, hirmusti! Omat pyriittinugetit on odottanut laatikossa yli vuoden kun myös tilapäisessä mielenhäiriössä niitä tilasin. Ovat siis hienoja mielestäni mutta en ole osannut tehdä mitään. Sun korut antaa toivoa että joskus voi niistäkin syntyä jotain, ja toivottavasti yhtä kaunista. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä yhdistelmä, pyriitti on mulla kokeilematta. On sulla kiva anoppi, ja kaunista niistä varmaan syntyy!

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkään! Kivalle näyttää!

  VastaaPoista
 6. Tykkään hirmusti! Pidän pyriitistä todella paljon, tulee kokeiltua melkein joka väliin... Minulla ei tuollaisia siruhelmivahinkoja kyllä pääse käymään, en vaan osaa, mutta nätisti olet saanut ne tuohon rannekoruun asettumaan.

  VastaaPoista
 7. rannekoru on upea! tykkään todella paljon <3

  VastaaPoista
 8. Mä oon kanssa yhtä ja ainoaa pyriittinauhaani pyöritellyt sillä mielellä, että miksihän olen edes ostanut ja mitähän ihmettä siitä tekis.

  Tykkään kovasti tästä yhdistämisestä ruusukvartsiin ja vahvaa patinointiin! Kaunis! :)

  VastaaPoista
 9. Erilainen ja hieno, vaikka en olekkaan vaaleanpunaisen ystävä, jota ruusukvartsi edustaa,sopii tähän tosi hyvin ja patinointi on kuin piste iin päälle :)

  VastaaPoista
 10. Hurjan hyvin sopivat ruusukvartsi ja pyriitti yhteen ja patinointi kruunaa kaiken.
  Korvikset kieputteluineen ovat ihan huippuihanat.

  VastaaPoista
 11. Ihanan sävykäs ja uniikkI korusetti.. Minä tykkään tuosta pyriitin, ruusukvartsin ja patinan yhdistelmästä kovasti:) Kaunista!

  VastaaPoista
 12. Tulipas siitä kaunis, patinointi sopii tähän loistavasti. Tuota väriyhdistelmää en olisi ikinä itse keksinyt...hieno!

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikki. Kaivakaahan ne omat pyriitit esille, olisi mukava nähdä, mitä te saatte niistä aikaan. Mulla on noita vielä ja lisäideat on kyllä ihan hukassa.

  VastaaPoista
 14. Tykkään, tykkään ja tykkään! Ihana rouhea setti! aikani pyörittelin omia vastaavia pyriittejä ja sitten myin, en keksinyt mitään noin hienoa! isoja lohkareita, pikku kolikoita ja neliölaattoja olisi vielä, pitää niille koettaa keksiä käyttöä!

  VastaaPoista
 15. Eihän tästä voi olla tykkäämättä :) kerrassaan upea.

  VastaaPoista
 16. Lukihäiriö: Luin "Arvonta ..." Vai toiveajattelua???
  :-)
  Omaa tekemää on niin kovin vaikea arvostaa. Opeteltavaa riittää meillä monellakin sillä saralla!
  Onnea uudelle blogialustalle.

  VastaaPoista
 17. Kiitos Pirita, Tanja ja Leea. Eihän sitä tiedä, vaikka se arvontakin saataisiin pystyyn. Vuodatuksen puolella oli tulossa 200000 kävijän raja täyteen ja olin ajatellut pitää silloin arvontaa, joten ehkä vois pitää avajaisarvonnan? Joku palkinto pitää vaan ensin keksiä.

  VastaaPoista
 18. Pistä arvontaan toi, ja arvo mulle se, tykkäsin kovasti tuosta! Sinun tulisi hävetä kun vähättelet tuollaista kaunistusta :P

  VastaaPoista
 19. Kaunis setti ja korvikset on ihan huiput!!! : D

  VastaaPoista
 20. Maria: hihiii... Oliskohan se sitten enää niin virallinen arvonta?

  Kiitos Satu-Marjalle ja Anullekin.

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.