perjantai 9. syyskuuta 2011

Arvonta!

Nyt. Sen aika on nyt! Arvonnan! Se, joka piti pitää puoli vuotta sitten, mutta kun ei muka ole ehtinyt.

Palkintovaihtoehto 1.
Palkinto on teon alla, se on vastustanut, mutta tulossa se on. Kuva ilmestyy, heti kun koru valmistuu. Koru on pitkä, siinä on kaksi-kolme riviä makeanvedenhelmiä solmittuna, ruskeina ja turkooseina sekä turkoosia silkkinauhaa. Mikäli tämä ei voittajaa miellytä sen voi vaihtaa johonkin enemmän miellyttävään, mutta sovitaan siitä sitten myöhemmin.
Kamala miettiminen oli, laitanko juuri tuon käsinvärjätyn silkkinauhan. Jos voittaja haluaa, voi valita myös maitokahvin sävyisen tai kokonaan turkoosin hieman ohuemman nauhan.


Palkintovaihtoehto 2.
Koruilutarvikkeita.

 Paketissa on ainakin seuraavat jutut: Nauhallinen valkoisia oikeen nättejä pyreähköjä makeanvedenhelmiä, 3/4 nauhaa harmaita fasettihiottuja akaatteja, nauhallinen neliön muotoisia picassojaspiksia, Hopeinen filigree-kukka, fasettihiottu vuorikristallikuutiopari, pari fluoriittipisaroita, pari fasettihiottuja labradoriitteja, 1/4 nauha fasettihiottuja mustia onyx-rondelleja.

Voit osallistua arvontaan jättämällä viestin tämän merkinnän kommenttiboksiin. Kerro viestissäsi,
- miksi vierailet blogissani ja kuinka kauan olet ollut mukana Koruavaruuden matkassa.
- Lisäksi viestiin merkintä, haluatko vaihtoehdon 1. vai 2.
- Lisäksi voit tuplata mahdollisuutesi voittaa liittymällä tai jo olemalla lukijani bloggerissa. Kerro tästä myös viestissäsi.
- Kolmannen arvan saat, jos haluat vinkata kilpailusta blogissasi.

Eli viestiin merkintä, oletko mukana yhdellä, kahdella vai kolmella arvalla.

Aikaa osallistua arvontaan on sunnuntaihin 18.9.2011kello 22.00 asti. Palkinto arvotaan joko sunnuntaina tai maanantaina.


Eikä tässä vielä kaikki. (tv-shop-meininkiä...) Arvon vielä pikapalkinnon.

Pikapalkinto, joka arvotaan jo maanantaina 12.9.2011
Lahjakortti syksyn 2011 messuille Helsingin messukeskukseen. Lippu käy esim. Habitareen 15.-16.9. TAI Terveys- ja kauneusmessuille lokakuussa, TAI Kirja- ja viini-jaruokamessuille TAI Skiexpoon TAI esimerkiksi kädentaitotapahtumaan marraskuussa.

Eli jos kaipaat lippua messuille, niin pistäpä viestiisi vielä merkintä Pikapalkinto. Tähän voi osallistua 11.9.2011 kello 23.59 asti.

Onnea matkaan kaikille tasapuolisesti!

Mukavasti olitte uskaltaneet osallistua, vaikka palkinnosita ei ollut vielä hajuakaan. :D Lisäksi Anonyymit oli esimerkillisesti keksineet itselleen tunnistamista helpottavan nimimerkin. Ihania. :)

58 kommenttia:

 1. No minähän... en edes muista kuinka kauan olen blogiasi lukenut! :D Kauan siis! Ja miksi? No siksi kun me ollaan ystäviä ♥
  Olen mukana kahdella arvalla ja osallistun ykkösen arvontaan :) Olisi kiva pitää korukamun korua! :)

  VastaaPoista
 2. Vuosikausia - siksi kun olet hyvä tyyppi, hauska, taitava, huumorintajuinen, kamu <3 - ja yhdellä arvalla mukaan kakkosen arvontaan. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. -pikkusiskon tekemisiä on syytä valvoa ;-) Kyttäilty tätä kautta hyvän tovin...
  -vaihtoehto 1
  -kyttään virallisesti ja avoimesti lukijana
  -riittääkö mainita, että olet seuraamani blogit listalla edelleen
  -mukana siis ainakin kahdella arvalla. Toivottavasti arvontaan ei vaikuta vanhat kaunat afrikantähden, seiska, unon ja skipon sääntöjen tulkinnasta...

  VastaaPoista
 4. Pakko tulla kommentoimaan tänne väliin...

  Kolme vastausta ja mä oon nauranut jo paljon. Ensin mua nauratti, että en mä nyt tarkoittanut, että mua pitää tulla kehumaan, mutta kiva näin. Mutta sitten tuo sisko-kulta... Todellakin vaikuttaa! Joo, sulla on sivupalkissa hieno päivityksistä muuttuva ikuisuuslinkki, joten sen ja sen metsääneksyttämisen kunniaksi, ja kun vielä nauroitte kiven takana itkevälle pikkusiskolle saat kolme arpaa. On sullakin edes joku mahdollisuus,

  VastaaPoista
 5. Mä oon ollu täällä aina ;-D
  Huikeita koruja on tultava katselemaan!!
  Ja tietenkin, korun tahtoisin. Tuplana vaikka ;-))

  VastaaPoista
 6. Oi, mukana kahdella arvalla :) ööh, kaitpa mä oon täällä jo tovin vieraillut, varmaan niin kauan kuin itse koruillut :) ihanaisia koruja katselemassa tietysti! Ja luonnollisestikin tahdon tekemäsi korun :)

  VastaaPoista
 7. Hip hei, mukana kahdella arvalla 1. vaihtoehdon arvonnassa. Sun blogisi Katri oli niitä ensimmäisiä, jonka koruilublogeista löysin... kauan ennen oman blogin perustamista. Kauniita korujasi ihailen, silkkaa nannaa silmille:)

  VastaaPoista
 8. Jonkin verran tulee touhuiltua koruaskartelun parissa, joten vierailen useilla korusivustoilla ihailemassa, vakoilemassa ja katselemassa.

  Vaihtoehto 1 kuulostaa aivan unelmalta- mun lempparivärit edustettuna :)

  Ja sitä lähden kahdella arvalla tavoittelemaan.

  Mukavaa syksyä!
  ai niin.....
  Pikapalkinto :)

  VastaaPoista
 9. Blogisi on ollut ensimmäisiä tuttavuuksiani oman koruiluharrastuksen allettua. Eikä se ole suosikeista mihinkään hävinnyt, taidokkaita ja kauniita koruja on ihana tulla kuolaamaan :) Eli kahdella arvalla mukana ykköspalkinnon arvonnassa :)

  VastaaPoista
 10. Katrin perässä on roikuttu varmaan oman koruiluni alusta asti. :D Ja siksi että pitäähän sitä silmänruokaa ihmisellä olla! Yhdellä arvalla kakkosen arvontaan (ja vain siksi että olen niin hitsin huono itse pitämään koruja ;)).

  VastaaPoista
 11. Apua, en edes muista kuinka kauan olen blogiasi seurannut, ainakin oman koruharrastuksen alusta asti! :) Ja seuraan blogia, koska tekemäsi korut ovat aina niin taidokkaita ja hienosti viimeisteltyjä, todellisia taidekappaleita! Ja mielellään kantaisin tekemääsi korua, eli ykkösvaihtoehto! :) Ja kaksi arpaa siis.

  VastaaPoista
 12. Pakko osallistua! :D Olen ollut lukijana nyt varmaankin jostain kesän alusta, täällä on todella kauniita koruja aina, ja siksi seurailen tiiviisti tekemisiäsi. :) Eli kaksi arpaa siis, ja jos sattuisi onni potkaisemaan, niin kallistun vaihtoehdon 2 suuntaan.

  VastaaPoista
 13. kolmella arvalla meinaan osallistua :) lukija olen ollut kesästä asti, suurin piirtein heti kun oman blogin aloitin. lukija olen siksi kun sun korut on kauniita ja sun tekstit on mukavia lukea. vaikea valita kumpi palkintovaihtoehdoita miellyttää enemmän, mutta päädyn kumminkin tuohon ykkösvaihtoehtoon, kun tykkään niiin turkoosin ja ruskean yhdistelmästä :) eli mukana ollaan, laitan vinkin omaan blogiini tuota pikaa

  VastaaPoista
 14. Yhdellä arvalla mukana! Olen ollut "seuraajasi" varmaankin reilun vuoden verran. Omat koruilut on vielä ihan räpellyksiä, siksi on hienoa seurata ammattilaisen otteita. Korusi ovat todellisia taidonnäytteitä. Haluaisin osallistua 1 palkinnon arvontaan :)

  VastaaPoista
 15. Minä olen seuraillut tätä blogia vuoden verran suurinpiirtein, siitä lähtien kun innostuin korujen tekemisestä. Taitoa ei vaan ole lähellekään niin paljon kuin sinulla :) Yhdellä arvalla olen mukana ja haluaisin osallistua palkinnon nro1 arvonnassa.


  .Ellenelle.

  VastaaPoista
 16. -Vierailen täällä katsomassa ihania korujasi :)
  -Kesästä saakka seurannut.
  -Mukana kahdella arvalla
  -Arvatuurin osuttua kohdalleni ottaisin vaihtoehto ykkösen
  -Haluaisin osallistua myös pikapalkinnon arvontaan!

  VastaaPoista
 17. Täällä ollaan jo hyvän tovin seurailtu ja ihan siksi että korusi ovat NIIIIIIN kauniita!
  -Hennaliisa-

  VastaaPoista
 18. Eihän tänne voi olla tulematta uudestaan kun on kerran käynyt. Kertkaikkisen ihania koruloita täytyy päästä ihastelemaan. Jahas joo tota noi niin..olen seurannut blogiasi kauan :D En mää muista, varmaan vuodesta 2008 kun olen oman blogin pykännyt. Kahdella arvalla mukana ja vaihtoehto 2.

  VastaaPoista
 19. Aika monta vuotta täällä on tullut piipahdeltua, kaunokaisia ihastelemassa... Vaihtoehto 2. olis kiva.
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 20. Osallistun yhdellä arvalla, kun blogger ei suostunut juuri nyt liittämään minua lukijaksi... Blogia olen seurannut kauniita koruja ihastellen noin vuoden, eli siitä lähtien kun itse löysin samaisen harrastuksen (omaa blogia ei ole...). Arvontavoiton kohdalle sattuessa ehdottomasti vaihtoehto 1!

  -Sanski-

  VastaaPoista
 21. hmm, pitkään olen seuraillut blogiasi, muistaakseni jo jokin aika ennen kuin omani perustin (ja siitä on kohta jo kolme vuotta...). löysin silloin sinun ja muutaman muun korublogin joiden innostamana aloin taas herätellä omia koruilutaitojani henkiin.. en tiedä miten siinä olen onnistunut, mutta bloggausinto on ainakin pysynyt. seuraan blogiasi blogilistan kautta, eli yhdellä arvalla mukaan arvontaan. arvontavoittoa nro 2 tavoittelen, kun koruja tulee tosi vähän käytettyä. muuten tuo palkintona oleva koru on kyllä ihan valtavan kaunis <3 väritykseltään niin syksyinen.

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla mukana ja minua kiinnostaisi tuo sinun tekemä ihana koru! Kauan olen seuraillut blogiasi ja ihaillut kauniita korujasi, ainakin vuoden. 'Virallisesti' lukijana olen ollut vasta vähän aikaa, koska bloggauksenkin olen aloittanut vasta tänä kesänä.

  VastaaPoista
 23. En minäkään muista kuinka kauan tätä olen lukenut.. varmaan vajaan vuoden, ainakin. :)Kahdella arvalla olen mukana ja ottaisin tuon 2.vaihtoehdon jos onni potkaisisi ;)

  VastaaPoista
 24. Kuinkahan kauan mie olen seurannut... ainakin niin kauan kuin oma blogi on ollut pystyssä (eli jo kolmen vuoden ajan) ja varmasti kävin kurkkimassa jo ennen sitäkin. Täällä on niin mukava käydä kun aina on jotain kaunista ja hienoa katseltavaa :D

  Kahdella arvalla mukana ja kyllähän tuo kaulakoru olisi tosi kiva :)

  VastaaPoista
 25. Bloggailu on minulle aika uutta ja olen ollut lukijana varmaan siitä asti, kun aloin itse bloggailla, eli joskus tämän vuoden puolella. Olen kahdella arvalla mukana ja vaihtoehto 2 kiinostaa.

  VastaaPoista
 26. Kolmella arvalla mukaan, tavoittelemaan tuotepakettia (no:2).

  Seurannut blogerin kautta puolisen vuotta ehkä, ja yhtä kauan siis lukijanakin ollut. Ennen tuota myös satunnaisesti vierailin kurkkimassa kun en vielä uskaltanut omasta blogistani huudella. Miksipäs tänne tulen? No niiden ihanien, kauniiden ja taidolla valmistettujen korujen takia! Saamaan inspiraatiota, tietoa ja vertaistuen vuoksi.

  VastaaPoista
 27. Kahdella arvalla mukana. Eksyin joskus muinoin tänne, ensin kävin salaa ja sitten uskallauduinkin ulos kaapista. Täytyy sanoa että kieputukset saivat minut hengästymään.

  VastaaPoista
 28. No juu, alusta asti olen lukenut blogiasi ja ihastellut korujasi...seurasin perässäsi vielä tänne bloggeriinkin kun hyvästelit vuodatuksen :-))
  ...Seuraan aika harvaa blogia kroonisen aikapulani vuoksi, sinun blogisi luen AINA !!
  Luotan yhteen arpaan ja kakkos palkintoon ;-)

  VastaaPoista
 29. Hei!
  Taustalukija ollut n. 2kk ihastelemassa aikaansaannoksia :) 2 arvalla mukana, en osannutkaan tuota linkitystä :D Ja tosin omassani blogissani
  ei ole oikeastaan lukijoita :D
  Vaikein kohta oli päättää kumpaa tahtoisin enemmän, valmista korua (IHANA) vai materiaaleja...Mutta 1. Olisi ihana..

  VastaaPoista
 30. Kauankohan oon fanittanut täällä... Öö... En tiedä. Mutta kauan! Ja lukijana tietysti vuodatuksesta lähtien, koska tykkään hurjasti tyylistäsi ja ihailen taidokasta jälkeä.

  Kakkossettiä havittelen kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 31. En osaa sanoa kauanko olen seurannut blogiasi, ainakin vuodatuksesta asti, tarkemmin en muista. Tykkään koruistasi ja niistä ottamistasi kuvista TOSI paljon, siksi seuraan kirjoituksiasi. :)

  Ykkössatsia tavoittelen kahdella arvalla. :)

  VastaaPoista
 32. :D jos arpaonni suosii, niin 2.vaihtoehto :D

  VastaaPoista
 33. Nyt kuvien tultua esiin, vaihtaisin mahdollisen palkinnon kakkossettiin :)

  VastaaPoista
 34. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Kumpikin palkinto kiinnostaa yhtä lailla, mutta jos ihan pakko valita, niin korutarvikepaketti himpun verran enemmän. Luen blogiasi, koska teet mielestäni kauniita ja tyylikkäitä koruja. Iloista syksyä sinulle ja blogin lukijoille! t. -Elli J.-

  VastaaPoista
 35. Monta monta vuotta olen täällä blogissasi ( salaa ) vieraillut, koska tykkään koruilutyylistäsi.

  SyksyTerveisin Eila ( Helmetin hopea )

  VastaaPoista
 36. Niin ja yhdellä arvalla mukana ja tahtoisin nuo tarvikkeet. Eila ( Helmetin hopea )

  VastaaPoista
 37. Täältä löytyvät uutuudet ja saan tietoa korujen taustoista! Olen ollut Koruavaruuden matkassa jo useita vuosia, en edes muista kuinka monta, mutta Katrista on tullut jo suorastaan "hovihankkijani" :)
  Ykkösvaihtoehto käy palkinnoksi, jos onnetar osuu kohdalle.
  T: Anneli

  VastaaPoista
 38. Kahdella arvalla osallistun.

  Taisin liittyä lukijaksesi edellisen blogin aikana, sitten liityin tänne ja korusi ovat inspiroineet paljon! Niin paljon kauniita värejä, hienoja muotoja!! <3

  Jos arpaonni suosii, niin valitsen kakkosvaihtoehdon <3

  VastaaPoista
 39. Ryhdyin juuri lukijaksesi eli osallistun 2 arvalla :). Tuli tänne Nafisanin blogin kautta.
  Itsellänikin on korublogi :).

  VastaaPoista
 40. Mukana tässä ihanassa arvonnassa kolmella arvalla! Ekaa kertaa vieraisilla ja heti jäin koukkuun elikkäs liityin lukijaksesi:D Ihana korublogi. Koska itsekin tykkään värkkäillä koruja, valitsen kakkosvaihtoehdon, jos sattuisi onni potkimaan.
  Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 41. Oi, piti ihan laskea... Olen seurannut ainakin melkein niin kauan kun olet blogia pitänyt! :)Eli aikalailla alusta. Ja jos sattuisin voittamaan niin haluaisin palkintovaihtoehdin 1.! :)taisin sinulta itseltäsi kuulla alunperin blogistasi. :) Kahdella arvalla osallistun, en ehdi päivittämään omaa blogia todennälöisesti ennen arvonnan päättymistä. :)

  VastaaPoista
 42. Olen seurannut blogiasi noin vuoden. Miksi? No tietysti upeiden korujesi vuoksi!!
  Vaihtoehdon no 2 haluaisin... saisinko niistä jotain aikaiseksi. Aloittelija kun olen.
  Outipe

  VastaaPoista
 43. Aivan uusi lukija on täällä. Olen koruillut vasta pari kuukautta ja nyt onkin vaikea päättää kumpaa palkintoa tavottelisin, kivivarastot kun eivät ole vielä suurensuuret. Taidan kuitenkin olla sen verran harakka, että valitsen tuon upean ykkösvaihtoehdon! Sellaista en kuitenkaan ihan heti osaa itse tehdä ;)
  Minna-Liisa

  VastaaPoista
 44. Blogiasi olen seurannut pienellä välitauolla (kaikki blogien seuraaminen jäi silloin) jotain viisi vuotta. Olit ensimmäinen jonka blogissa näin niin ihanat korvikset että oli pakko ostaa pois kuljeksimasta. Muutenkin olen kovasti korujasi ihaillut. Tämäkin korusi on aivan ihana, turkoosi ei vain ole minun värini joten valitsen palkinnon numero 2 jos arpaonni suosii. Ja kahdella arvalla olen mukana.

  VastaaPoista
 45. Yhdellä arvalla lähden onneani koettamaan. Blogiasi käyn kurkkimassa aina välistä ja ihailemassa kauniita koruja, tätä olen nyt harrastanut nelisen kuukautta. Mutta kumpiko se palkinto olisi onnen potkun osuessa, molemmat houkuttaa, mutta ehkäpä päädyn kuitenkin ykköseen, sittenpähän pääsen ihailemaan aidon ammattilaisen kädenjälkeä, kun omat tekeleet on vielä mitä on. =)

  Hipsulainen

  VastaaPoista
 46. Yhdellä mukana palkinto numero ykköstä tavoittelemassa! Varmaan kolmisen vuotta sitten ekan kerran kävin blogissasi. Kauniiden korujen vuoksihan tätä katellaan! :)

  VastaaPoista
 47. Mukana yhdellä ja kakkosta tavoitellaan. Ykkönenkin kelpais, mutta kun en osaa käyttää koruja...

  Usiemman vuoden olen seurannut ja se eka blogipaikka oli ihan perästä selaamisen kannalta :D

  VastaaPoista
 48. Mukana kahdella arvalla! Täällä käyn kurkistelemassa aina välillä ja numero kakkosta tavottelen!

  VastaaPoista
 49. Oon sekoillu tänne Helmetin kautta. Tai miten se oli. Ihania koruja pitää aina käydä katsomassa.

  Uuvet tarvikkeet ovat aina tarpeen. :)

  VastaaPoista
 50. Olen seurannut blogiasi sen jälkeen, kun samaan aikaan oltiin yhdellä hopeasavikurssilla (teit silloin tuon kivan riipuksen, jonka kuva on tuossa ylhäällä). Seurailen blogilistan kautta, joten yhdellä arvalla mukana ja ykkösvaihtoehdon valitsen.

  PirjoK

  VastaaPoista
 51. Vaihtoehto 1 on suosikkini. Blogiasi olen seurannut siitä asti kun ensimmäisen kerran ostin tekemiäsi koruja. Varmaan yli vuoden ajan. Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 52. Mäkin olen yhdellä arvalla mukana! Ja tuo eka vaihtoehto. Seuraillut olen sua kauan...

  Kati Pahkasalo

  VastaaPoista
 53. Arvonta! Ja meinasin missata. Ei ole omaa blogia enkä ole bloggerissa, mutta seuraan ihastuttavia bloggauksiasi aina kuin ehdin. Ja aloitin jo silloin , kun meillä vielä oli tietsikkahuone. Hmmm, esikoinen meni nyt neljännlle, että aina monta vuotta sitten :-)
  Palkinnolla ei ole väliä. Voittaminen on tärkeintä ;-) , jos ei muuten niin itsensä voittaminen.
  Osallistun silti.

  VastaaPoista
 54. - Olen ensimmäistä kertaa! Löysin tänne Tyttö kylmän maan -blogin kautta.
  - Olen täällä, koska teen jonkin verran itsekin koruja. Blogissani on esillä muutama emalointitekniikalla tehnty koru (blogissa on kyllä muitakin aiheita).
  - palkintovaihtoehto 1
  - mukana kahdella arvalla (liityin juuri lukijaksesi!)

  - Olipa hauska idea selvitellä vähän vastaajien taustoja arvonnan yhteydessä!

  VastaaPoista
 55. Hei apua mäkin haluan mukaan. Lähdetään nyt sitten kahdella arvalla, kun muistin lopulta palata tänne. Blogiasi olen seurannut semmoisen puolitoista vuotta aktiivisesti. Ja ihan vaan siksi, kun se on juuri sinun blogisi <3

  Ja jos satun voittamaan, haluaisin vaihtoehdon 1 eli valmiin korun :)

  VastaaPoista
 56. Eksyin blogiisi viime keväänä, kun etsin koruja häihini. Valmistitkin minulle unelmieni korusarjan:)
  Olen mukana kahdella arvalla ja jos onni potkaisee, niin palkintovaihtoehto 1 olisi mieluinen

  VastaaPoista
 57. Oi... ehin vielä mukaan :)

  muistaakseni tulin lukijaksesi silloin, kun vaihdoit bloggeriin... seuraan blogiasi ihastuttavien korujesi takia -tietenkin <3 Kahdella arvalla mukana ja luonnollisesti haluaisin korutaitajan omien kätten työn palkinnoksi <3

  VastaaPoista
 58. Taisin ehtiä vielä mukaan arvontaan:) Olen seurannut blogiasi ainakin vuodatuksen alusta asti,ja seuraan tottakai kauniiden korujen ja hopeakoru työstöjen takia,saat niin upeasti jämähopeatkin koruiksi.Mukana yhdellä arvalla ja 2.vaihtoehto,jos onni on myötä :)

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.