tiistai 29. marraskuuta 2011

Pikkujouluun koruja ja tilastojen ihmeellisyyksiä

Mua aina niin naurattaa nuo tilastot. Millä hakusanoilla blogiini tullaan. Tuubikauluria haetaan ja valokranssia ja -ryijyä, sulkapidennyksiä ja -korvakoruja. Ja ne hän täältä löytyy. Mutta hilpeyttä aiheuttaa mm. hakusana nahkahousut ja erityisesti vaaleanpunaiset nahkahousut. Ensinnäkin, kuka sellaisia haluaa löytää ja miksi? Toisekseen, missä sellaisesta blogissani puhutaan? Ja kolmanneksi, mitä ihminen ajattelee, kun googlessa bongaa hakusanalla "vaaleanpunaiset nahkahousut" blogin  nimeltä Katri Koruavaruus. Siellä on varmasti paljon vaaleanpunaisia nahkahousuja! Niitä varmaan myydäänikin siellä (myydään vaaleanpunaiset nahkahousut, on yksi millä tänne tullaan).

Toinen, jolle jaksan repeillä on ravintolan vessa. Siitä aiheesta löytyy yksi kuva, joten ihan hukkaan, ei tänne tuleminen tuolla hakusanalla mene. Vanhassa blogissani oli joku aikoinaan kirjoittanut kommenteihin sanan deittiseuraa. (kääk, nyt se lukee täälläkin...!) ja voitteko kuvitella sitä yleisöryntäystä. Deittiseuraa Suomi oli yksi suosituimpia kummallista hakusanoista. Samoin vanhaan blogiini kävijäpiikin aiheutti tämä postaus. Joulun hittituote 2010. Mahtoi siellä yhdessä lehtitalossakin olla huvittuneita toimittajia (?), kun googlehaku toi kakkososumana mun blogiin. Hei: joku kyhäillyt muutaman samanlaisen korun! 

Jottei postaus menisi ihan kuvattomaksi jatketaan projektilla 101 (tälläkin haetaan muuten).58. Pikkujoulu-korvakorut

Mahdottoman kauniin kimaltavat Swarovskin kristallikorvakorut hopeasta ja oranssinpunaisista discopalloista. Kumpi kimaltaa enemmän sinä vai joulukuusi? Nämä on mahdottoman kauniit ja takaa, että sinut ja korusi huomataan pikkujouluissa.


57. Greeneye
 Valkoista akaattia, vihreää onyxia (jos en ihan väärin muista), fluoriittia ja hopeaa.


16 kommenttia:

 1. onpa tosi ihmeellinen tämä bittiavaruus ja google-haut ;) eipä ole koskaan tullutkaan ajatelleeksi, että pitää niin tarkkaan miettiä mitä sanoja blogiteksteissänsä käyttää... ja rehellisesti sanottuna, tuskin muistan ensi kerrallakaan miettiä :D mutta kauniita korikkaita oot taas pyöräyttänyt :)

  VastaaPoista
 2. Hah, hauskoja hakusanoja! Ja tosi kivoja korviksia. :)

  VastaaPoista
 3. Olipas hauska alustus! :D Onhan se hienoa, että laaja ihmisjoukko löytää tämän kauniin blogisi, vaikka sitten vahingossa! Ja diskopallot olis pikkujouluihin täydelliset! <3

  VastaaPoista
 4. Diskopalloista tykkään ja!

  Ihmettelin kans vloppuna... laitoin googleen mainoksia pyörimään ja joku oli tullut kauppaan kolmeen kertaan peräjolkkaa sanoilla:
  joulu oulu
  joulu oulu
  joulu oulu

  Pitikö sitä nyt kolme kertaa käydä toteamas väärä osootes ja tuosta pitää vielä maksaakin o_O :D

  VastaaPoista
 5. Mahdottoman komiat diskopallukat!

  VastaaPoista
 6. Mitä, eikö teillä kaikilla ole kova tarve vaaleanpunaisille nahkahousuille? Niistähän kuluu polvet äkkiä puhki, joten alvariinsahan niitä joutuu Googlesta metsästämään!

  No ei vaan.

  Näyttävät korut! Tykkäsin hurjan paljon noiden jälkimmäisten kieputuksista. Ja punaiset pallot on ihan must näin joulun aikaan!

  VastaaPoista
 7. Heh, noita hakusanoja on hauska välillä seurata ja hihitellä niille :) Omassa blogissani mieleenpainuvin on kiertyneet kivekset XD Ja löytyyhän sun blogista vaaleanpunaiset nahkahousut, tai ainakin se että sisko kielsi laittamasta niitä Bon Jovin keikalle (Okei käytin ylänurkan hakua)

  Varsin ihanat nuo joulunpunaiset kimellykset <3

  VastaaPoista
 8. Joulupallot on ihanat, ja taidokkaannäköiset kieputtelut jälkimmäisissä.

  VastaaPoista
 9. On todellakin kieroja hakusanoja, niitä joskus tulee hihiteltyä ;-D

  Ihanaiset nuo punaiset pallerot!!

  VastaaPoista
 10. Varmasti huomataan noissa punaisissa, ihanat! Oi se Sensitive oli edelleen niin sykähdyttävän kaunis, mikä meni pukinkonttiin viime vuonna. Miten muuten noita hakusanoja katsotaan, olis kiva kans joskus katsoa:)

  VastaaPoista
 11. Eikös olekin hassuja hakusanoja. ;)

  Amalia, nythän mä muistinkin missä niistä nahkapöksyistä puhuttiin ja tarkemmin kuin tutki, niin oon ihmetellyt tätä aikaisemminkin. Se on tää alkava dementia vissiin. ;)

  Outiriina, niinpä. Saa miettiä mitä tänne kirjoittelee. Tai sitten pitäisi kai käyttää itsekin järkeä, kun googlea käyttää.

  Paula. Ihan varmaan korpeaa, jos noista kummallisista hauista vielä maksaakin. Ei uskonut kerralla, ettei sun blogista löydy joulu oulua?

  Thanks Ewa.

  Akvamarin, reipeilin sun kommentille ihan täysin. Näin jo kaikki koruilijat vaaleanpunaisissa nahkahousuissaan. Normi asu. :D

  Maati. Kun menet tuonne blogin hallintaan, sieltä löytyy kohta tilastot ja liikenteenlähteistä löytyy sitten hakusanoja, millä blogiin on tultu.

  VastaaPoista
 12. Wow, mitkä discopallot!

  Ihan hulvattomia nuo hakusanat!! Ja vihreän bloggaajan kysymys: mistä pystyt seuraamaan hakusanoja? Meinasin omaanikin kurkata - rupesi niin kiinnostamaan!

  VastaaPoista
 13. Ihanaa punaista, loistavat pallerot :) ja todella kauniit nuo vihreäsilmät :)

  VastaaPoista
 14. Hahhhahhaa, tännehän minäkin päädyin niiden vaaleanpunaisten nahkahousujen perässä :-D Ihan hassuja tosiaan nuo googlen hakuehdotukset välillä !

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.