lauantai 11. lokakuuta 2014

Koiralle neulepaita

Ensimmäiset yöpakkaset on jo koettu ja parina aamuna aluskarvaton koira on valitellut kylmyyttä. Koiranomistajat tietää, kuinka ne puhuu silmillään ja eleillään. "Oot unohtanut lämmittää lenkkipolun!" Meidän havannalaisesta ei tule näyttelykoiraa, ihan jo pienen puutteen takia, joten pitkää turkkia ei todennäköisesti tulla näkemään. Helppohoitoisuuden ja koiran mukavuuden takia, pitkää turkkia saksin jo hieman ja tulevaisuudessa tulen saksimaankin. Tästä ollaan koirapiireissä montaa eri mieltä. No tästä saksimisesta ja aluskarvan puuttumisesta johtuen kylmähän sitä pakkasella tulee. Ei muuta kuin hommiin. Tytöt valitsivat värin. Punainen. Ja onhan se nyt tyylikäs väri herra-koirallekin.

Yhtenä aamuna sitten lähdettiin kuvaamaan. Sopivasti pakkasta -1, aurinko alkoi paistamaan ja ilma lämpenemään, ei siis palellut sormia. Kuvasretki hieman jäi lyhyeksi, kun kuvausassistenttini oli unohtanut ladata kameran akut. 10 kuvaa kerkesin ottamaan. Harmitti. Pari kohtuullista oli joukossa, joten eiköhän tästä selvän saa millaisen palmikkoneuleen tein. Jäbä muuten tykkää neuleesta hurjasti. Ei antaisi ottaa pois.


Ohje koiran villapaitaan löytyy täältä. Langaksi valikoitui ihan marketista löytynyt Nalle-lanka. Vajaa viisikiloiselle havannankoiralle tein koon S mukaan (Bichon Frisen koko) puikoilla 3 ja 3,5 ja sopiva tuli. Meidän koira on 8 kuukautta, joten korkeutta tuskin enää kasvaa, mutta lihasmassaa voi vielä tulla, mutta paidassa on tilaa. Pukeminen on helppoa, hihatkin menee jalkoihin ihan mukavasti, varsinkin kun puettava on yhteistyöhaluinen tapaus.

Tässä näkyy palmikot paremmin.

Tuonne voitaisiin mennä...

Laita se kamera pois! 

Koiran onneksi akku loppui ja saatettiin jatkaa lenkkiä.

12 kommenttia:

 1. Hän on aivan hurmaava uudessa neulepaidassaan! Hieno palmikkoneule - nyt saa siis talvi tulla :)

  VastaaPoista
 2. Ihana neulepaita ja ihana koira :)!

  VastaaPoista
 3. Kuinka pienestä koirasta onkin tullut jo iso-pieni-koira <3 Murunen, toisella on niin ilmeikäs pää. Paitakin on kaunis, ja punainen on aina tyylikäs vaalealla herraskoiralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Tosi iso koira on ainakin omasta mielestään. 5 kiloinen maailman valloittaja.

   Poista
 4. Suloinen koira ja suloinen neule! Punainen sopii hyvin koiruudelle!

  VastaaPoista
 5. Todella tyylikäs ja sopii mainiosti tälle sydäntenmurskaajalle :)

  VastaaPoista
 6. Oi mikä suloisuus!! Ihana!siis koira ja neule yhdessä

  VastaaPoista
 7. Oi, näyttää syötävän suloiselta! <3

  Kirkkaanpunainen pukee häntä todella hyvin! :)

  VastaaPoista
 8. Jäbä kiittää. Ja neuloja myös. Jäbällä on kyllä tosi paljon ilmeitä. Kuten eilen, kun piti lähteä sateeseen lenkille. Kuulemma lähtee seuraavan kerran keväällä. ;)

  VastaaPoista
 9. Oi mikä ihanuus! Hän on niin suloinen ja kaunis villapaita! :) Rrrakastan näitä karvanaamoja, meidän Salli on niin samanmoinen :)

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.