keskiviikko 30. toukokuuta 2007

Kun oma pää ei säteile, kopioidaan toisiaEilen illalla alkoi helmilaareista kuulua vaimeaa kuiskutusta. Joku aika sitten Helmetistä @nulta ostamani amatsoniittimöhkyräthän ne siellä vaativat päästä rannekoruun. Kovasti olin innoissani ja muka keksin kivan jutun. Hah hah. Kun koru oli valmis, se näytti pelottavan tutulle. Oli pakko yötä myöten kiertää kaikki korublogit ja sieltähän se löytyi Inkun sivuilta. Ja vieläpä nolosti eilisen merkinnän kohdalta. Kylläpä nolotti. Inkku kuitenkin kilttinä ihmisenä lupasi, että saan laittaa tämän tänne.

Korussa on amatsoniitin lisäksi savukvartsihelmiä (6mm) ja balinhopearinkuloita. Ensin meinasin laitta vuorikristallia, mutta viime metreillä vaihdoin savukvartsiin. Hopearinkuloiden kanssa kävi hassusti, sillä olin muka tilannut niitä lisää ja aloitin korun tekemisen vanhasta pussista, mutta uudet rinkulat olivatkin paljon pienempiä (siksikö ne niin halpoja olivatkin?) ja siksi hätäratkaisuna jouduin laittamaan kukkasen ketjun jatkoksi. Ei kun tietysti tää oli harkittu ratkaisu, kiva se ainakin on.

Keittelin yöllä vielä kananmunankin. Mies epäili mun olevan raskaana, mutta ei, patinointiin tämä muna meni. Aamusella harjailin hammasharjalla vielä ylimääräisen patinan pois.

Patinointipussissa


Apinoinnista huolimatta olen ihan tyytyväinen kuivan kauden jälkeen tehtyyn SmokedMint -koruun.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.