tiistai 1. toukokuuta 2007

Onneksi korunteolla ei tarvi elääUusi kuva lisätty 1.5. klo 23.27

Harvoin tulee katsottua kelloa koruja tehdessä, mutta nyt tuli tarkkailtua. Käytin yksinäistä hetkeä hyödyksi kuopuksen päiväuniajalla ja päädyin helmien pariin (mitään tärkeämpää kotihommaahan mulla ei tietenkään olisi ollut). Kuopuksen kärsii nukkua päivällä enintään 1,5 tuntia tai muuten menee yöunet. Aloin heti hommiin, sillä malli oli valmiina ja suunnitelmat olin tehnyt jo aikaisemmin viime viikolla, kun tilasin tarvikkeetkin Ullalta. Parit harjoituskappaleet ensin hopeoidusta kuparilangasta ja sitten varsinaisiin versioihin hopean kanssa. Patinointi, pyykkipulverikiillotus, korviskoukkujen hiominen, valokuvaus, kustannusten laskeminen... Työpöydän siivous ja aikaa oli mennyt tunti kaksviis. Ja sain aikaan siis yhdet korvikset! Onneksi näillä ei tarvitse elättää itseä ja perhettä. Kunnioitan kovasti kaikkia koruyrittäjiä.

Vapaahetken tulos on Mint! Amatsoniittia ja hopeaa. Ne onkin olleet suosittuja monissa blogeissa. Mm. Outilla on ihania patinoituja amatsoniittikoruja. Omani olisin halunnut patinoida tummemmaksi, mutta mun rikkimaksa on mitä on. :(
Lisätty: Jäipä harmittamaan Mint!:in vaalea patinointi, joten illan tullen päätin kokeilla kananmunapatinointia. Helppoa ja nopeaa hommaahan se olikin ja nyt sain pinnasta riittävän tumman. Kuvaaminen yöaikaan on sen verran työlästä, joten jätin ne suosiolla kuvaamatta. Patinointikaveriksi tein toiset korvikset myös amatsoniitista, nyt lisänä vuorikristallia.

Jäämereltä tuulee


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.