tiistai 19. kesäkuuta 2007

Korvakoruja vaihteeksiLapsiallergiset hyppiköön jutut yli ja keskittykööt kuviin.

Täytyyköhän mun huolestua, koruillaanko meillä liikaa? Tyttäreni nippanappa 2v leikki pehmoeläintensä kanssa. Kohta tulee hakemaan korunsa ja mun leikeissä sallitut korut ja puhe käy taukoamatta. "Olisiko tämä kolu siniselle Ainu-pupulle hyvä? Näyttää tyylikkälle!" Kipiti kipiti kipiti: "Äiti tule katsomaan! Äiti, onko hienon näköinen? Vai valitseeko Ainu tämän?" Ei meidän pehmoeläimiä tai nukkeja hoideta, niille sovitellaan koruja!

Lisäilen piakkoin myytäviin koruihin kännykkäkoruja, joita tein erästä tilaisuutta varten. Siitä sitten kokemuksia hieman myöhemmin. Niissä kuvausassistenttina halusi välttämättä toimia poika 5vee ja nakkisormet vilahtaa kuvassa jos toisessakin. Lisäksi hän halusi välttämättä nimetä nämä korvakorut, tosin äiti julmana hieman ohjasi lyhentelemään nimiä. Tämä ensimmäinenkin olisi "Ampiainen lentää kukkapenkkiin pölyttämään kukkia ja kukkapenkissä kasvaa granaatteja".

Granaatit kukkapenkissä


Sydämiä unipilven alla. Materaiaaleina HelmiQ:sta tilaajalahjoina tulleita hurmaaviakin hurmaavia fasettihiottuja ametriineja.


Näiden ihania rubiinibriolettien kanssa meinasi tulla itku. Ostin ne joku aika sitten Helmetistä ja ne onkin aivan ihastuttavat. Ainut vaan, että toisen reikä on niin tukossa, että siitä ei mene mikään lanka läpi, ei 0,4 ei siis mikään. :( Sitten siitä lähti pieni lohkeamakin pois. Ja kuten huomaa täytä kultadubleeta on tukittu ja renkaat on ihan naarmuilla. Mitä näiden kanssa tekisi? Ihanat kivet, mutta rumat korut. Y-hyyyyyyy!


Muokkaus: Vaikka en myyjää missään nimessä syyttänyt rubiinin reijän pienuudesta luettuaan tämän, lähetti minulle uuden rubiinin ja muutaman muun lisäksi. Sinne napsahti taas, NERIK-laatikkoon. Kiitos vaan ihanalle myyjälle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.