lauantai 23. kesäkuuta 2007

Auringon kultaama valssiSain kunnian suunnitella morsiamelle korusarjan. Hänen pukunsa on persikan ja ruskean sävyinen, jossa oli paljon leikkauksia ja yksityiskohtia. Puku on upea ja sovimmekin morsiamen kanssa, että puvulle jätetään paljon tilaa korujen toimiessa säestäjänä, kuitenkin niin, että korut eivät ihan tavallisia olisi. Materiaaliksi morsian toivoi makeanvedenhelmiä ja kultaisia metalliosia.

Puvun kuvien perusteella tein muutaman ehdotuksen ja pääväriksi valitsimme persikan (pukuun sopivat helmet löytyivät mukavasti HelmiQ:n hyvälaatuisista helmistä) ja morsian toivoi kullan lisukkeeksi aavistuksen ruskeaa ja oikea, pukuun täydellisesti sopiva, sävy löytyi Swarovskeista (Smoked topaz). Puvun kaula-aukon muoto oli haasteellinen, sillä koru ei voinut roikkua, eikä siihen mahtunut riipuksia tms, mutta kuitenkaan emme halunneet perinteistä helminauhaakaan. Swarovskin kukkaset toivat mukavan lisän ja kun vielä kullatuista kukkasista löytyi oikea Smoked topaz sävykin, niin suunnitelma alkoi muotoutua. Välihelminä toimii 24 karaatin kullalla päällystetyt delicat, metalliosat on kultadubleeta tai 24 karaatin kullalla päällystettyä hopeaa.

Ainut ongelma korussa oli sen kuvaaminen, sillä en meinannut millään saada siitä riittävän kaunista kuvaa, sellaista joka tekisi korulle oikeutta. Viime viikolla morsian pistäytyi sovittamassa vielä keskeneräistä korua pukunsa kanssa ja kaulalla koru istui hyvin, kuvassa se ei oikeen näytä miltään. :(

Muokkaus: Kiitokset kaikille kehuneille. Ikävä kyllä ;) en ihan kaikkea kunniaa saa itselleni, sillä morsiamen panos on ollut iso. Hän on jaksanut vastata kohta kuukauden ajan tarkentaviin kysymyksiini ja ehdotuksiini.

Lisätään vielä, että koruntekijä haluaa näkyä myös vihkimisseremonian aikana, kun pari on selin vieraisiin, siksi kaulakorussa on säätöketju pisaranmuotoisen makeanvedenhelmen kera, vaikkei ketjulla muuten olekaan tarkoitus säätää pituutta. ;)

Auringon kultaama valssi -setti


Korvakorut lähikuvassa


Ja vielä rannekoru


Sairastelusta johtuen toivottelen kaikille hieman myöhässä oikeen mukavaa ja turvallista keskikesän juhlaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.