maanantai 27. elokuuta 2007

RuskamorsianMinulla oli ilo ja kunnia suunnitella hääkoru tällä kertaa syyshäihin. Korua on hauduteltu mielessä jo pitkään, yli kuukausi ollaan viestitelty moriamen kanssa puolin ja toisin, ja koska en morsianta tunne ja hänen tyyliään tiedä, kysymyksiä sateli minulta... paljon, ehkä liikaakin. ;)

Morsiamen puku on suurimmaksi osaksi valkoinen viininpunaisin kirjailuin, keskellä viinipunainen kaistale valkoisin kukkakirjailuin. T-O-D-E-L-L-A kaunis ja näyttävä puku, jonka kauluksessakin oli leikkausta. Leikkauksien ja näyttävän puvun takia päädyimme aika yksinkertaiseen kaulakoruun, valkoisia makeanvedenhelmiä muutama ketjuun ja muutama granaatti koristamaan korua. Keskelle eteen granaattibrioletti. Korvakoruihin oli alunperin tarkoitus tulla samanlaiset brioletit, mutta monien mutkien kautta niihin tulivatkin fasettihiotut granaattipisarat, jotka lopulta, ainakin minun mielestäni, sopivat hyvin, jopa paremmin, kuin alkuperäiset helmet.

Kuvaaminen oli taas ihan kamalan hankalaa. :( Ehkäpä, jos hyvin käy, näemme myöhemmin korun hääpuvun kanssakin.

Ruskamorsian
Todennäköisesti alkava viikko tulee olemaan blogissani hiljainen. Tyttö sairastaa ja lisäksi perjantaina olemme, minä ja helmihörhö ystäväni, jalkautumassa koruinemme ihmisten ilmoille. Paikallisille tiedoksi: meidät tapaa perjantaina klo 18 alkaen Ruiskuhuoneelta, mikäli mitään yllättävää ei tapahdu ja lämpötila pysyy plussan puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.