lauantai 4. elokuuta 2007

Saalista ja sirkushuveja


En ole saanut korurintamalla aikaan yhtään mitään. Tänään piti pakottaa itsensä ensin siivous- ja pyykkäyspuuhiin ja vasta sitten ihailla jo keskiviikkona saapunutta helmilähetystä. Laitetaan kimppasaaliit muidenkin kuolattavaksi ja kauhisteltavaksi... Osa tuotteista oli ihania, osa mahtavia, osa just niin kuin pitikin, mutta sattuipa joukkoon pari pettymystäkin.Ensi kiviosastoa, joista kaikista tykkään kovasti ja sormet syyhyää tekemään jotain. Ylhäältä alkaen:
Karneoli 6 mm
Turmaliinikvartsi 8mm
Savukvartsi 6mm
Akvamariini kolikko
Akvamariini pullea ovaali
Granaatti 2 mm
Granaattilehti
Kalkkiturkoosi riipus, kukat ruusukvartsi ja sitriini

Sitten tätä köyhän ei kannata ostaa halpaa osastoa... Huoh.


Tummansininen yläporattu makeanvedenhelmi. Kuva tekee oikeutta helmelle ihan liikaa, sillä oikeasti se on kamalaa. Kuhmuraisia ja isoja, joista puuttuu pinnasta paloja. Luulin saavani halvalla, mutta maksoin roskasta. :(.
Tumma puolukanpunainen mv-helmi. Ihan ok laatu hintaansa nähden
Yläporattu valkoinen nappi. Oikeen hyviä.
Hopea iso 8 millinen helmi. Ihan hyvän muotoisia, hieman huono kiilto. No, tämä ei kamalasti harmita. Voi kuitenkin käyttää.
Vaaleansininen iso helmi. Näistä mulla oli odotuksia, kun hintakaan ei ihan halvin ollut, mutta petyin pahoin. Värjäysvirheitä, laikkuja, puuttuvaa pintaa jne. Ehkä 10 käyttökelpoista helmeä. :s
Alimpana malvan sävyinen riisihelmi. Oikeen kaunis ja käyttökelpoinen.

Mitä ihmettä minä noille sinisille helmille teen? :S Taas tuli todistettua, ettei halvalla saa hyviä helmiä. Milloinkahan sen oikeen uskoo ja oppii?

Sirkushuveja arvon blogivierailijoille.

Huomasin, että kävijälaskuriin pamahtaa kohta 20000 kävijää. Lisäksi blogilistalla huomasin päässeeni tuhannen suosituimman blogin joukkoon, mitä pidin ilmottautuessani vuosi sitten täysin mahdottomana saavutuksena. Näiden kunniaksi Koruavaruus järjestää arvontaa. Arvontaan voi osallistua jättämällä kommenttilaatikkoon viestiä. Lisää viestiin joko www-osoitteesi tai sähköpostisi, että voin ottaa yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Palkintona on -yllätysyllätys- korvakorut myynnissä olevista koruista tai vastaavan suuruinen alennus jostain muusta korusta. Jos voittajaksi sattuu helmihullu, voisin tehdä tarvikepakkauksen, sillä heillä todennäköisesti koruja on ihan tarpeeksi. Jos osallistujia ilmaantuu monta, arvon muutaman lohdutuspalkinnon.

Arvonta-aika alkaa nyt ja loppuu 6.8.2007 klo 21.00.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.