tiistai 31. heinäkuuta 2007

MustikkapaikkaLuin helmetistä Idänhelmen korusuunnittelukilpailusta, aiheena Sato, minulle tuli ensimmäisenä mieleen mustikka ja sen sävyiset makeanvedenhelmeni. Asia unohtui, varsinkin kun Julia aloitti kisan upealla viiniköynnöksellään. Eilen sain Satuhelmestä lähetyksen, jossa oli lahjana green veined kvartsia, ajatus palasi uudelleen mieleen entistä vahvempana ja koru oli ihan pakko tehdä. Sitä en tiedä lähetänkö tätä kisaan, vai yritänkö miettiä vielä jotain muuta, sillä peruskoruhan tämä... Paitsi, että renkaat on itse juotettu ja korupiikit itsetehtyjä (golfmailoja).

Mustikkapaikka


Huomenna alkaa arkinen aherrus ja palaan hoitovapaalta töihin. Helmeilen edelleen, mutta päivitys- ja vierailutahti harvenee varmasti.

Muokkaus: Näin se naisen mieli ailahtelee. ;) Päästin sittenkin osallistua Mustikkapaikalla kilpailuun, sillä en ehdi enää suunnittelemaan ja toteuttamaan uuttakaan. Onpahan osanottajia.

Bonuksen blogilistalta turhaan uudelleen tuleville kaivetaan kuva-arkistoja. Parit korvakorut hempeistä makeanvedenhelmistä ja hopeasta.

Babypink


Babyblue

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.