lauantai 14. heinäkuuta 2007

Aavistuksen verran kieputusta täältäkinOlihan se munkin kokeiltava kieputusta, kun se on nyt niin muodissa. ;) Kieputtelin sitten vaan vähän mieleni mukaan ja tällaiset keinukorvikset syntyivät. En tiedä mistä malli on päähäni jäänyt, liekö joltain kopioitu. Valitettavasti en muista olenko tällaiset jossain nähnyt vai onko sävellys omani.  Muokkaus: Samantyyppiset korvakorut löytyivätkin Inkerin ihanien korvakorujen joukosta, hieman vähemmällä söheröllä vain. Saapa nähdä jäikö viimeiseksi kieputukseksi vähään aikaan, sillä ei tää oikeen mun juttu ole.

Fasettihiotut akvamariinirondellit, pari hopeaspaceria ja hullunlailla kieputusta. Kuvausalustaksi olisi kannattanut valita joku muu kuin oranssi, sillä akvamariinien kaunis vaaleansinertävänvihertävä väri katoaa. :( Korvikset on yllättävän pienet ja sirot, korkeutta noin 1,5 senttiä ja korvissa oikeen kivat.

Keinu


Tämän tyyppisiä korviksia näkee paljon maailmalla. Olihan se kokeiltava ja yllätyin niiden istuvuudesta. Tosi hyvät korvissa, ei ollenkaan hankalat.

Ranskanpastilli


Rannekoru sai innoituksen nyt kukkivista oransseista liljoista. Oranssi meri olohuoneen ikkunan alla pakotti tarttumaan karneoleihin ja kupariin.

Forza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.