perjantai 13. heinäkuuta 2007

Paluu?


Auton mittarissa 1700 kilometriä ja koko perhe vielä suhteellisen järjissään!. Mukavaa oli, ja lapset jaksoivat hyvin, mutta kun kotiin päästiin, oli "loman tarpeessa". Korurintamalla on hiljaista, vain yksittäiset helmet ovat vyöryneet kohti lankoja. Suunnitelmia kylläkin on, mutta toteutusvaiheeseen ne eivät vielä ole päässeet. Blogitauko teki kyllä terää, mutta en mä kokonaan malta lopettaa, on tää niin hauskaa.

Inkulta ostin joku aika sitten ihanan pullukan cinnabar-riipuksen. Cinnabar on (kai) jotain puuta, jossa on kunnon lakkakerros päällä. Ihana möllykkä! Inkulta oli kai tarttunut riipuksen mukaan pisara naruinspiraatiota, sillä riipus oli ihan pakko laittaa organza-puuvillanauha-laavakivi -viritykseen vähän inkkumaiseen tyyliin.

Cinnabar


Samalla organzan käsittelyllä yksi ylimääräiseksi jäänyt hopeafoliosydän kiepsahti nauhaan. Ihan kaameen vaikea koru tämäkin. ;)Ja yhdestä taannoisesta projektista ylijääneet makeanvedenhelmet vaativat päästä tähän todella haastavaan lukko eteen ja riipus -koruun. Pari vaaleaa ametisti Swarovskia ja balin hopeaspacereita kamuksi. Otetaan kuvat vielä suoraan hanurista, niin johan on uppee postaus. Loppuun vielä tuttu selitys: Tääkin koru on luonnossa tosi nätti, kuva ei tee oikeutta sille... Tai mitä sitä kuvaa syyttämään, vika taitaa ehkä olla kuvaajassa... Voishan kuvan ottaa uusiksi, mutta tiedättekös: mä en jaksa.Taidan jatkaa lomailua ihailemalla muiden upeita koruja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.