sunnuntai 1. heinäkuuta 2007

Ette te minusta vielä päässeet!


Eilen sain vielä tehtyä pari korua, tälle miesten korulle tuli rannekorut, jotka tungin jo pakettiin, enkä muistanut kuvata. Tein kaksi erillistä rannekorua, joita voi pitää joko samassa ranteessa tai toinen toisessa jonglöörausta harrastaessa.

Kannustin yhtä jos toistakin käyttämään NERIK (näitä en raaski ikinä käyttää) -laatikon aukaisuun, ja onnistuneita koruja on syntynytkin paljon, joten kai se on pakko itsekin raottaa kantta hieman. Filigraanikukat on yksi sellainen, jotka ovat odottaneet täydellistä seuralaista. Samalla raotuksella otin ihanat vaaleansiniset söpöt pienet makeanvedenhelmet käyttöön. Korun nimi, Kauriinkello, tuli hieman hassusti, kun korua tehdessä katsoin ikkunasta: "Ihanaa, ensimmäiset kauriinkellot on auenneet". Suunnittelin jo kuvauksenkin, mutta kun menin hakemaan kukkaa, niin eihän se mikään kauriinkello ollut! Olkoon nyt sitten kauriinkello perinteisesti kuvattuna. Pöh!

Kauriinkello


Clear sai korvikset kuin itsestään. Pyöreät fasettihiotut vuorikristallit on ihan uskomattoman kauniit ja säröttömät. Tein korvikset pitkätä aikaa tappeihin, halusin välillä hieman pienikokoisempaa, vaikka helmi onkin iso.

ClearNyt pääsette minusta. Ainakin viikoksi. Aurinkoa, iloa, rakkautta ja paljon helmiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.