maanantai 16. heinäkuuta 2007

Ahkerointia ja törsäystäPaniikki iski. Lupasin jo alkukesästä lähteä yhden toisen koruihmisen kanssa kokeilemaan myyntiä ulkoilmassa. Ja minähän en sellaisia asioita jaksa stressata aikaisemmin, ja siitä johtuen viimeiset pari yötä menikin mukavasti koruhommissa. Eihän siinä ajassa maailmaa mullisteta ja kovin vaativia ja innovatiivisiä koruja tehdä, mutta jotain piti olla esillekin laittaa. Tässäpä ahkeroinnin tuloksia. Osa viime yönä tehdyistä koruista jäi kuvaamatta ja ne jotka menivät menivät kuvaamatta...

Kiinnittäkää turvavyönne ja sammuttakaa savukkeenne. Nostakaa istuimenne selkänoja jne.

Amatsoniittiruusut nahkanauhassa. (tämä meni Saksaan asti. Mukavaa kielitaitoharjoitusta muuten ;))


Suositun ja paljon kyselyjä aiheuttaneen Kauriinkellon pikkusisko, Keijunkello. Makeanvedenhelmiä (valkoinen, malva ja persikka) ja silkin sävyisiä Swarovskeja. Balin hopeahelmiä, hopeinen lukko ja Balin hopeinen filigraanikukka. Korussa on säätöketju koristamassa niskaa.

Keijunkello


Poseidon on Afroditen ja Venuksen isoveli. Makeanvedenhelmiä, balin hopeaa ja Swarovskeja. Riipus Karen Hill heimon. Tässä käytetyt 3 milliset tanzaniitin sävyiset Swarovskit olivat muuten toinen ensimmäisenä tilaamistani Swarovskeista. Löytyivät Nerik-laatikon pohjalta, jonne ne silloin oli huolellisesti talletettu. Eikös ollutkin sopiva aika käyttää ne pois? ;)

Poseidon


Serpentiinisydämiä ja hopeaa.


Mahdottoman vaikea kuvattava, varsinkin näin illan valossa. Hopeaketjua ja granaatteja. Oikeen kaunis luonnossa, kuvassa ei näytä miltään. Pöh.

Karpalo


Helmihöppänät, kiinnittäkää kuolalappunne:
Ulkoilun ja naaman polttamisen jälkeen, 30+ suojakertoimesta huolimatta, suunnistettiin Suomen jalokivituotteeseen. Ovessa oli lappu: liike suljettu messujen takia, avoinna seuraavan kerran 17.7. Ovi ei kuitenkaan ollut lukossa ja mentiin sisään kysymään saako tulla. Olivat juuri purkamassa tavaroita messulaatikoista pois. Liikkeen etuosassa oli valmiita koruja, mutta liikkeen takaosa oli helmeilijän paratiisi! Ihania helmiä nauhoittain seinät täynnä! Laatikoissa hyllyjen alla, pakkauslaatikossa jne. Ihan kaikkia emme päässeet penkomaan, sillä ne olivat laatikoissa vielä, mutta sekin "vähä" mitä siellä oli, sai helmihöppänän erittäin onnelliseksi.

Kivihelmet olivat hyvälaatuisia ja kauniita, hintataso halvimpiin ulkomaalaisiin paikkoihin korkeahko, mutta suomalaisiin nettikauppoihin ihan kilpailukykyinen, varsinkin kun sai itse valita ja hiplata. Monta nauhaa olisi ollut sellaista, mitä olisin ostanut, mutta joku järki piti pitää mukana. Makeanvedenhelmet oli kauniita ja mielestäni edullisia. Hinnat alkaen 5 euroa ja yläpää taisi olla sadoissa euroissa (kauniita muuten, lievästi ilmaistuna (pyyhkii suupieliään)). Makeanvedenhelmiä tulikin ostettua enemmän, kun kerrankin pääsi itse valitsemaan nauhat.


Tässä kaikki on makeanvedenhelmiä
hintaluokka 5-9€/nauhaFasettihiotut vuorikristallit 8mm. Ihan uskomattoman kauniit ja kallein ostokseni 18€/nauha. Makeanvedenhelmet 5-8€/nauha.
Lisäksi tarttui mukaan tosi iso punainen foliosisussydän

Sitten kun rikastun, menen kyllä hakemaan A+ luokan akvamariineja. Ne taisin kuolata märäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.