maanantai 24. maaliskuuta 2008

Kaulakorupäivitys


Kaulakoruja viikonlopun kekkereitä varten. Tiedättekö sen tunteen, kun huomaa, ettei aikaa ole enää paljon ja uusia ideoita ei ehdi tarvikkeiden puutteessa toteuttaa?

Nahkaa, hopeaa ja välkkyvä labradoriittipisara. Näitä hopearinkuloita itse väännettynä ja leimattuna olen ihaillut muiden blogeissa. Upeita! Mun piti sitten saada sellainen valmiina, kun ei ole sopivia välineitä edes kokeilla itse, sitä en sano, että edes osaisin.

Voima


Tähän seuraavaan, toistaiseksi nimettömään koruun (no, olkoon Kyaniitti-Hua toistaiseksi) arvoin pitkään labradoriitin kaveria. Olin laittamassa savukvartsia ja onyxia, kunnes päätin kysyä pojalta (liki 6v). Hänen mielestään kakkosvaihtoehto, eli pienet labradoriitit, kyaniitti ja onyx olivat paremmat ja päätin uskoa. Hyvä siitä tulikin. Metalliosat nahkaa ja takaosa nahkanauhaa. Kuvassa labradoriitit ei taaskaan välky, luonnossa kyllä.

Kyaniitti-Hua


Tämä on sitten tuttua kauraa. Makeanvedenhelmiä ja onyxia hopeaosilla.Ja viimeisenä lady-väreissä Sinetöidyt huulet. Viininpunaista makeanvedenhelmeä ja fasettihiottua granaattia sekä hopeaa.

Sinetöidyt huulet (Lady)
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.