perjantai 21. maaliskuuta 2008

Pari prinsessajuttuaMaaliskuu tuntuu olevan yhtä syntymäpäiväjuhlaa. Sekä pienemmille prinsessoille että isommillekin leideille on pyydetty lahjoja. Aloitetaan näistä pienempien naisten lahjoista.

Ensimmäinen koru menee nuorelle neitokaiselle, joka täyttää 11-vuotta. Neitokainen oli muuten äidilleen vihjaillut, että haluaa lahjaksi aidon Katrin korun. Fiksu tyttö siis. :D Toiveena lilaa ja sitähän sitä sitten noudatettiin. Ametisti Swarosydän, tummia ja vaaleita ametistin sekä lilan sävyisiä kaksoiskartioita, liloja makeanvedenhelmiä, lasihelmiä ja hopeaa. Toivotaan, että niistä on 11-vuotiaan neidon toivekoru tehty.Toiset korut vaativat kamalasti työtä ja suunnittelua. Näin ihanat hopeiset Swarovskin sudenkorennot jossain nettikaupassa ja ne oli saatava, vaikka muuten sudenkorennot lähinnä puistattaa mua ja aiheuttaa kirkumisefektejä. Kiinnitin ne vain korvistappeihin ja heti tuli kesäinen tunnelma.

Pinkki Korento


Nyt kaikki maaliskuussa synttäreitään viettävät höristävät korviaan... Ehkäpä näitä synttärikoruja nähdään ensi viikon jälkeen lisääkin. ;)

Ihanan rentouttavaa pääsiäistä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.