perjantai 18. huhtikuuta 2008

Tildaa kakkujen leipomisen lomassaViikonloppuna juhlitaan 3- ja 6-vuotiaita naamiaisten ja lastenkutsujen merkeissä. Kakkupohjat paistuvat uunissa ja kateellisena käyn katsomassa taidokkaita kakkubloggaajia. Näyttää niin helpolta! Tällä sivulle ei kakkukuvia tule, ellei maailman seitsemäs ihme tapahdu, kakut tulee, muttei sellaiset, jotka ylittäisivät julkaisukynnyksen.

Tildaa sen sijaan saatte lisää. Lasten kanssa toipilaspäivää viime viikonlopun mahataudin jäljiltä viettäessämme askartelimme yhdessä yrttipurkkeja. Saviruukut on pelastettu työpaikkani näyteikkunan purkamisesta syntyneestä roskakasasta. Maalasimme ne jämäremppamaaleilla hieman värejä sekoittaen. Kylkeen lapset saivat valita mieleisensä Tilda-hahmot ja vaatteet. Kiinnitimme kuviot decoupage-lakalla ja ainakin 2 kertaa kasteltuna hyvin tuntuvat pysyvän paikallaan. Lakkakerroksia on siis kaksi, alla ja kuvion päällä.

Lapset saivat valita yritit. Poika halusi ruohosipulin, sillä tykkää siitä kovasti, tyttö halusi oreganon ja kehuikin kasvattavansa pitsaa! Minä maalasin rikkinäisen ruukun ja istutin siihen sitruunamelissan. Katsotaan, jos ne pysyy hengissä.Lähikuvia vielä lasten ruukuista:
Todellisuudessa lakkauksen reunat eivät näy noin selkeästi, kamera jotenkin korostaa niitä.

Mukavaa viikonloppua! Helmeillään sitten ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.