perjantai 16. elokuuta 2013

Lisää nahkarannekkeita

Kun nää nyt vaan on niin kivoja. Itselläni on koko kesä mennyt lähestulkoon niin, että ranteessa on eri määrä erilaisia nahkaisia rannekoruja höystettynä erilaisilla hopeisilla punotuilla ketjuilla. Esim. piinalla, joka toimii ihan hyrjan hyvin nahkaisten kanssa. Tein nyt sitten muutaman lisää. Se jääkö osa itselle on ratkaisematta, vähän riippuu, vieläkö ranteisiin mahtuu.

Löysin maailmalta erän eko-nahkaa, jotka on siis käsitelty käsin luontoystävällisillä kasviväreillä.

Kiedo mut!

Keep calm and carry on  
Ekonahkaa.

Tässä nämä yhdessä ranteessa. Päivän asusta vastaa Espritin raitamekko.

Vähän feminiinimpään menoon konjakkia ja kultaa.


Mulla on nyt 7 kerrosta nahkaa kädessä. Oisko se riittävästi? Viimeisin feminiini piti ottaa pois, sillä se oli eri tyyliä kuin muut.

Iloista viikonloppua!

Alla vielä lisäyksenä kuva "parempi överit kuin vajarit" ;)

24 kommenttia:

 1. Vitsi, nämä on niin ihania! Upean väristä nahkaa varsinkin tuo ensimmäinen koru. Korumateriaalien taustoja ja juuri esim värjäystä voisi itsekin enemmän pohtia. Yksi asiakas vastikään kysyi, tiedänkö mistä käyttämäni mv-helmet tulevat ja hävetti vähän myöntää että en. Pitäisi kai ottaa selvää. Ottaahan sitä selvää vaatteista ja ruoastakin, miksei sitten koruista... :) Tällaisia koruja haluaisin kyllä itsekin käyttää :) (pitää kai tehdä kun eeenhän mä nyt kaupasta.....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Välillä hävettää, kun ei osaa sanoa materiaaleista tarpeeksi. Juurikin tuota eettistä puolta. Kiitti kehuista.

   Poista
 2. Aikas jänskiä nämä nahkakorut, tosi muodikiata ilmeisestikin. Yksi kerros nahkaa vielä, sehän on tietystikin nahkajakkutakki ja mieluummin ekovärjättynä tietenkin. En tiedä löytyiskö kovin helpolla..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai nää on muodikkaita, ainakin paljon erilaisia versioita näkee. Tekstillä vähemmän kylläkin. Luulisin, että ekovärjätty nahkatakki voi olla todella tiukassa.

   Poista
 3. Voi hitsi sun kaa. Nää on niin ajattoman kauniita ja tyylikkäitä. Ehkäpä munkin pitäis kokeilla tuota kammoamaani nahkaa. Tekstit on onnistuneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niina, nyt vaan kokeilemaan, saatat yllättyä. Ja koukuttua.

   Poista
 4. Huippukauniita, tykkään nahkakoruista kovasti! Mulla on vaan hieman vaikeuksia tuon lukon kiinnittämisen kanssa, ehkä täytyy testata uusia lukkoja ja liimaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liiman kanssa piti kyllä tehdä kunnon testit alkuun, ennen kuin uskaltauduin tekemään muillekin kuin itselleni. Kiitti.

   Poista
 5. kauniita ovat, ja sopivat ei-niin-hempeällekin, kaikki kun ei tykkää helmistä ja koukeroista :) tykkään :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja välillä on sellaisia päiviä, ettei koukerot iske ollenkaan, vaan suoraa linjaa kaivataan.

   Poista
 6. Nämä on yksinkertaisesti vaan niin ihania! <3

  VastaaPoista
 7. Överit on ehdottomasto parempi kuin vajarit! Onpa tyylikkäitä koruja ja käyvät varmasti monenlaisten vaatteiden kanssa. Paikallinen käsityökeskuksemme tarjoaa nahkakorukurssin, jossa muovaillaan lämmitettyä nahkaa. Hmmm, pitäiskö mennä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin. Selkeesti parempi ne överit. Nyt Sinne kurssille, hopihopi.

   Poista
 8. Siis upeita nämä sun nahkarannekkeet, ne on niin ajattomia, ja nämä niin hienosti tehty :)

  VastaaPoista
 9. Kauniita ja persoonallisia koruja :)

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.