torstai 25. syyskuuta 2008

Melkeen kuin jouluKanssahelmeiljät ja muut ihmiset ovat järjestäneet niin ihania yllätyksiä, että tuntuu todella mukavalle näin surullisen ajan keskellä. Ihania ihmisiä maailmasta löytyy, vaikka kaiken pahuuden keskellä joutuu sanattomaksi.

Postipoika joutuu varmaan kohta saikulle, niin ahkeraan hän on kantanut meille paketteja. Eikä mitä tahansa paketteja, vaan arvontavoittoja ja hieman jotain muutakin.

Ensinnäkin, yksi ihana ihminen, josta jo taannoin puhuin, halusi välttämättä neuloa minulla ja lapsilleni villasukkia. Ne saapuivat eilen ja kuinka ihania ne olivatkaan. Jäivät kuvaamatta, kun niin sukkelaan vietiin omiin kaappeihin. Babylle oli pinkit, keskimmäiselle vaaleat vaaleanpunaisilla koristeilla ja minulle ja esikolle kauniit syksyn sävyiset sukat. Kiitos Tuulikki!

Luxonian korukisassa voitin äänestäneiden palkinnon ja runsas paketti saapui viime viikolla. Kuvasta puuttuvat nahkavyö ja solmuke.

Helmiä oli paljon: ruskeita särölasihelmiä, kivisiruja, granaattia, karneolia, hematiittia, kirsikkakvartsia jne.


Ja viimeisenä tänään Saden blogin palkinto, joka saapui tänään. Piti hetki istahtaa ja ihmetellä, mitä kaikkea ihanaa Sade minulle laittoikaan. Iso kiitos! En todellakaan osannut odottaa mitään tällaista!Helmiä oli vaikka kuinka paljon: vaaleanpunaista helmiäistä, aventuriinia, dalmatianjaspista, jotain ruskehtavaa kiveä, jota en tiedä mitä se on, ja pussillinen isoja kivihelmiä. Ihania!Ja ettei ihanuus olisi loppunut vielä siihenkään, mukana oli lakua, appelsiinin tuoksuisia kynttilöitä, servettejä sekä ihana Tilda-kortti. Mä olen hengästynyt! Kiitos!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.