tiistai 9. syyskuuta 2008

Miesten korvakorut


Sainpas melkoisen haasteen, kun parisen viikkoa sitten minulta kysyttiin onnistuisiko miesten korvakorut. Vaikka minulla ei ollut minkäänlaista mielikuvaa miesten korviksista päätin kokeilla ja tarttua haasteeseen. Parisen viikkoa kypsyttelin ajatusta ja kyselin hieman tarkempia tietoja, minkä tyyppinen mies on kyseessä. Omien sanojensa mukaan tavallinen vaalea perheellinen mies, joka haluaa yksilölliset, mutta näyttävätkin korvikset, muttei mahdottoman isoja.

Tässä kohtaa nielaisin pari kertaa tyhjää ja jossain vaiheessa meinasin jo luovuttaa. Googletin hieman miesten korviksia ja aika tylsä oli valikoima. Ei ihme, ettei mieleisiä tahdo löytyä. :o Nappia, rengasta, Suomen leijonaa jne. Tylsää ja tavallista. Sitten löytyi sellaisia tosi erikoisia ja isoja.

Muutaman illan tein kuparilangalla harjoituksia varmaan kymmenisen erilaista ja jokainen meillä pistäytynyt mies joutui kyselytulituksen kohteeksi. Tosin kaikki vetosivat siihen, etteivät käytä korvakoruja ja lopullinen suunnittelutyö piti tehdä ihan itse.

Tässä olisi sitten lopullinen tulos. Hopealankaa kieputettuna ja patinoituna.

Maori
Korvikset asettuvat korviin siten, että tuo syherö tulee korvalehden eteen. Spiraali kiertaa korvalehden alta ja päätyy hieman lehden taakse. Korkeutta koruilla on 1,7cm.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.