torstai 16. heinäkuuta 2009

Lisää etsauskokeiluja


Koukuttavaa ja jännittävää puuhaa. Ei nämä vieläkään täydellisiä ole, mutta jännää tää on, joten pakko kokeilla vielä lisää, lisää ja lisää. Ilmeisen jännää muistakin, kun siipaltakin tulee kannustusta, että kokeile tänä iltana, millainen tuli, ja yhtäkkiä kaikenmaailman työkoneita on löytynyt varastosta. Sellaisia, joita en ole edes tiennyt olevan olemassakaan, ja joita ehdottomasti tarvitsen.


Nämä laatat valmistuivat toissa yönä yhden aikaan. Todellakin, mitähän ne naapurit ajattelevat naisesta, jolla on saappaat jalassa ja paksut vaatteet päällä, mutta niiden alta lipottaa satiinipintainen yöasu... Ja jonka mies käy välillä kalsareisillaan katsomassa, mitä siellä terassilla oikeen tapahtuukaan... Ja sekin tiiraa jotakin purkkeja... Varmaan jotain rikollista. ;)


Ihana
Ja koko koru, josta en ole ihan varma jääkö se tällaiseksi, vai tuleeko muutoksia... Kaverina savukvartsia ja käsin punottua hopeaketjua.Toinen laatta juuttui purkkiin. Sormiahan sinne litkuun ei kannata työntää ja normaalit apuvälineet eivät sitä irrottaneet. Joudun ronkkimaan metallilangalla laattaa irti. Miten lienee juuttunutkin niin pahasti. Siitä seurauksena laatta naarmuuntui. :(


GerberaOppia ikä kaikki. Koukuttavaa puuhaa tää on. Nyt tarvittaisiin kiillotusvahaa, että korut saisi kunnolla kiillotettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.