sunnuntai 1. elokuuta 2010

Lisää tummia makeanvedenhelmiä


Tähän projektiin tuli varattua useampia erilaisia tummia makeanvedenhelmiä, jotka sitten eivät olleetkaan sopivia. Niin kuin nämä. Tajuttoman kauniita, mutta jos ei pidä sinisestä, niin eihän nämä sitten käy. Tein kuitenkin helmet koruiksi asti, koska siniselle löytyy aina ystäviä. Valitettavasti kuvat hieman valehtelevat, ihan näin tummia helmet eivät ole ja joissain valossa ne taittavat enemmän harmaaseen kuin siniseen.Tummansiniset makeanvedenhelmet ja vuorikristalliapilat. (uhkaavasti yrittävät hiippailla omiin korviini...)Kaulakoru on sidottu helmisilkkiin ja sitäkin koristaa samanlainen apila.Rannekoruun helmien kaveriksi käsinpunottua papuketjua. Mietin pitkään apilan liittämistä, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että jos jotain kirkasta tähän tulee, niin apila se ei ole. Itse en tykkää käyttää koruja kokonaisena settinä, vaan omina yksilöinä, jotka sopivat kuitenkin jollain tapaa toisiinsa. Minusta se apila olisi ollut turhaa alleviivausta: TÄMÄ ON SETTI! Vai mitä mieltä olette: apilalla vai ilman?


Nämä kaikki menevät myytäviin.


Samalla voidaan laittaa piste heinäkuun ÄHH-haasteelle. Tavoitteeseen korvikset päivässä en päässyt, mutta jos lasketaan kuukauden aikana synytneet korut, niin tulos näyttää tällaiselle:


-korvakorut: 16 paria


- kaulakorut: 3 kpl


-rannekorut 6 kpl


-lastenkorut 7 kpl (4 kaulakorua ja 3 rannerkorua)


Yhteensä 32 korua


Alkukuu meni tehokkaasti, mutta keskellä kuukautta pidetty 1,5 viikon helmetön loma-aika aiheutti sen, että korvistahdista jäätiin. Lisäksi heinäkuuksi oli kasautunut useampi tilaustyö, joilla oli kiire, joten aikaa uusien suunnitteluun ei jäänyt. Ehkäpä elokuussa jatkan korvisten määrän 31 pariin, kukapa tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.