tiistai 25. tammikuuta 2011

Muuttokuorma Vuodatuksesta

Olen illan aikana tutustunut Bloggeriin, syynä Vuodatuksen ongelmat ja hermoja repivät mainokset. Vahvasti näyttää, että mikäli saan arkistoni mukanani siirrettyä Vuodatuksesta suhteellisen kivuttomasti tänne, minusta tulee Bloggerin käyttäjä.

Ulkonäöstä pitää saada omannäköinen ja muutenkin hommaa on useammaksi viikoksi. Jos tänne joku jo eksyy, niin tervetuloa kurkkimaan.

8 kommenttia:

 1. Wau, Onnea vaan uuteen blogiin!
  Myönnän, että vuodatuksen mainokset ärsyttää :-)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa Bloggeriin, isosisko :)

  VastaaPoista
 3. eipä siellä vuodatuksessa näy ainuttakaan mainosta, jos on adblocker, kuten viisailla netinkäyttäjillä on.:)
  ja täällä näkyy olevan kaikenlaista profiilinvalintaa ja kirjoittamista kommentointiin, joten etpä hyvään vaihtanut silti.

  VastaaPoista
 4. Älä anonyymi hätäile. Tämä on vielä kesken. Adblocker on itsellänikin, mutta se ei auta muunmuassa siinä, että kun se mainos on kommenntilaatikon päällä, ei pääse kommentoimaan.

  Profiilinvalinta on, mutta kun kerran sen valitsee, niin ainakin minulla näkyy. Sanavahvistus on tarkoitus ottaa pois, kunhan kerkeän.

  Minne muuten olisi kannattanut muuttaa? Vielä ehtii vaihtamaan.

  VastaaPoista
 5. Onnea uuden blogin kanssa! :) Luulen että tämä taitaa olla hyvä blogi, onhan noita muitakin, kuten vaikka wordpress jota kehuttu myös, mutta sama kai se on mihin muuttaa, jos siitä blogista vaan saa oman näköisensä :)

  VastaaPoista
 6. jess, hieno päätös. se vuodatuksen iso mainos siinä alareunassa on tainnut innoittaa monen vaihtamaan bloggeriin. ja pakko myöntää, kyllä se rasittaa lukijaakin. mukavalle näyttää tämä uusi blogi :)

  VastaaPoista
 7. Sekin on kyllä hyvä idea, se linkitys :) Kyllä muuttopuuhat alkoivat kutitella munkin jalkoja, onhan tuolla jo kolmisen vuotta oltukin, eli ois aika vaihtaa ;) Mutta en usko että mikään blogi toimii ongelmitta, sehän siinä aina jännittää, että jos löytääkin yllättäviä ongelmia, tai menettää joitain ominaisuuksia joihin on tottunut, nii sitten alkaa kaduttaan :) Arpajaisten pidon estyminen varmasti harmittaa, onhan noita kävijöitä kertynyt ihan monen nollan kanssa, mutta voithan sinä pitää arpajaiset vaikka täällä, uuden blogin kunniaksi! ;)

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa Anna ja muutkin kurkkimaan. Se iso mainos, joka peittää puoli sivua on kyllä niin mahdottoman ärsyttävä.

  Maria, ainakin vielä tää tuntuu oikeen hyvälle idealle. Ehkä ne arpajaisetkin tulee vielä. ;)

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.