sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Projekti 101

Jatketaan korvakoruprojektia, jossa tarkoituksena on tehdä omassa vapaassa tahdissa 101 paria korvakoruja. Kaikki saa olla samanlaisia tai vaikka jokainen erilaisia. Aikaa ei ole rajattu, mutta omana henkilökohtaisena tavoitteena on suoriutua urakasta jouluun mennessä, mutta jos se tuntuu mahdottomalta niin takarajana on vuosi. Eli kesäkuun 2012 mennessä olen tehnyt 101 paria korvakoruja. Idean äiteinä ovat toimineet Romatikko ja Muikku ja siihen saa osallistua kaikki halukkaat. Kuvia voi esitellä blogissaan, facebookissa tai vaikka Helmetti-foorumilla. Tervetuloa ihan kaikki mukaan.

Peruskorviksia tekee suhteellisen näppärästi, valmista syntyy yhdessä illassa tarvikkeita ei tarvitse paljoa. Ihan mahdottoman hieno idea liikuttaa myös niitä hillohelmiä, niitä, joita ei viimeiseen asti raaski kuluttaa, mutta kaksi-neljä helmeä ei tunnu niin pahalle ollenkaan. (ehkä..)

Numerolla 101 oli edelliset hääkorvikset, joten aloitetaan tämän selostuksen jälkeen pienellä sarjalla kesäisiä rusettikorvakoruja.

Ruusukvartsisia raakakivikuutioita on hillottu ihan liian kauan. Päästetään nekin vapauteen. Sopivat hyvin rusettiteemaan, sillä rusetti pehmentää mukavasti.

100. Pihlajaperhonen

99. Amiraali (onyx, spinelli, hopea)

98. Aurora (makeanvedenhelmiä ja hopeaa)


97. Hopeasinisiipi (ametisteja ja hopeaa)

12 kommenttia:

 1. Romanttista, kaunista ja niin herkullisia. Niin sinun näköisiä taidokkaita korviksia. Tykkään mahdottomasti noista ruseteista.

  VastaaPoista
 2. Söpöt rusetit, Amiraali ykkönen :-)

  VastaaPoista
 3. Vaikka olen yleensä enemmän punaisen kuin vaaleanpunaisen ystävä, niin nuo vaaleanpunaiset ovat kyllä hemaisevat. Amiraalit sopisivat tosin parhaiten omiin korviini.

  VastaaPoista
 4. No niih, täälläkin riehaanuttu tuon aloituksen kanssa =) Mielettömän ihania korviksia. Ja ei ihme että ruusukvartsit on olleet hillokamaa. Makoisat mötikät <3

  VastaaPoista
 5. Ihania korviksia, ruusukvartsit on mun lempparit:-)

  VastaaPoista
 6. Mahottoman söpösii kaikki...nuo ruusukvartsimöhkäleet on niin ihanan krouvit <3

  VastaaPoista
 7. Täälläkin saa nähdä ihania korviksia, itse en tähän lähtenyt. Suloisia rusetteineen, ruusukvartsit munkin suosikki, vaikken itse vaaleanpunaista käytä.

  VastaaPoista
 8. Ihania kaikki, eritoten nuo ruusukvartsiupeudet! <3

  VastaaPoista
 9. Nämä kaikki on niin suloisia! Ruusukvartsit on minunkin suosikit :)

  VastaaPoista
 10. OI kuinka hurmaavia! Eihän näistä voi valita lempparia. :) Rusetit iskee aina. Ehkä tuo eka pari.. tai ametistinen.. tai ..

  VastaaPoista
 11. Kiitos Niina, Mags, Sole, Amalia, Helinä, Mona, Maati, Kuparikukka, PaulaL ja Inkku.

  Alku lähti säpäkästi käyntiin, mutta eiköhän tämä jossain vaiheessa ala maistumaan puulle.

  VastaaPoista
 12. Oijoijoi, kerrassaan ihania! :)

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.