sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Koukuttavaa


Alku

Välivaihe

 Lopputuote 1: 82. Grey


Sivutuote: 81: Kaari


Joku aika sitten tuli helmikaverin kanssa puhetta hopean hinnasta (yllättävä puheenaihe). Hän oli laskeskellut, että tällä hetkellä tulisi halvemmaksi ostaa korvakorukoukut kuin tehdä itse. Enpä ollut tullut ajatelleeksikaan. Mutta taitaapa olla totta. Ainakin halvimmat mallit ohuemmasta langasta tulee edullisemmaksi, kun vääntää koukut esim. 0,8-0,9 millisestä langasta itse. Lisäksi työ, kiillotus jne. Olkoot halvempia, minä teen vastaisuudessakin itse, niin saa kunnollisia vahvoja koukkuja ja sellaisia kuin sattuu tulemaan. ;)

12 kommenttia:

 1. Kaaret on komiat !
  Niin minäkin samoilla linjoilla, koukut tehään itse..tai käytetään valmiita niin kauan kuin niitä riittää...balisia olisi vielä jokunen jäljellä ;-)
  Hyvä meininki !

  VastaaPoista
 2. Lisään vielä. Toki itsellkäin jotkut valmiit balin koukut ja tapit on, mutta sellaisia ns erikoismalleja, joita en itse osaa tehdä. Esim. joitain kukallisia. (tosin Monalta onnistuu sellaisetkin *kade*)

  VastaaPoista
 3. Iteite, ei ne kaupasta ostetut tunnu enää yhtään miltään kun tottunut oman käden jälkeen (l. just sitä mitä sattuukin tulla). Mä oon tottunut tekeen 0.7millisestä langasta, sopiva korvaan mut ei liian hentoinen. Ainoa lanka minkä hintaa ei tuu silleen syynättyä, sitä vaan ostaa sen määrän mitä aina milloinkin laskee tarttevansa. Muut hopeelangat onkin sit jääneet kauppaan, tajusin että vuos sitten ostettu reilumman käden satsi on nyt kulunut ja sen maksais nyt tuplasti sen. Ei taipunut kukkaron nyörit moiseen! :( Mut asiaan..

  Makeita ovat! Tykkään ekojen simppelistä linjakkaasta otteesta, tyylikkäät :)
  Sivutuotekaaret on myös mageet!

  VastaaPoista
 4. Minäkin teen osan 0,7 langasta. Vähän fiilispohjalta. Ja sen mukaan tuleeko isot vai kevyet korvikset. Ja pallopäät näyttää (mun mielestä) paremmalle 0,8 langasta tehtyinä. :D

  Kiitos kiitos. :)

  VastaaPoista
 5. Molemmat korvisparit on tosi kivan näköiset!

  Mie kans teen peruskoukut ite, valmiit koukut kun tahtoo yleensä olla vähän turhan ohuita omaan makuuni.

  VastaaPoista
 6. Noin se käy kun osaa, ihan liukuhihnalla ;D Kauniita molemmat.

  VastaaPoista
 7. Oi miten tykkään Grey-parista <3

  VastaaPoista
 8. Ja minä haluaisin tuosta välivaihekuvasta taulun helmityöpöydän ylle - sitten kun saan sellaisen pöydän...

  Grey kolahti tännekin. <3

  Loman jälkeen täällä taas. Ihanaa elokuun alkua sinulle! Iloa ja inspiraatiota!

  VastaaPoista
 9. Grey-korvakorut on tosiaan ihan huiput!

  VastaaPoista
 10. PaulaL, Niina, Mags, Tanja, Akvamarin ja Satu-Marja: Kiitos kehuista.

  VastaaPoista
 11. Kauniita koukkuja ja upeat kaaret! :) Minäkin teen kalliimpiin korviksiin koukut itse. Ja tietysti ne mitä tulee itselleni. Kun työkseen näitä tekee niin on pakko laskea mistä jää sitä katettakin. ;) Voi kun asiakkaat olisivatkin kaikki valmiit maksamaan itsetehdyistä koukuista niin kaikkein mieluiten niitä vääntelisin. Onneksi niitäkin löytyy jotka nimenomaan arvostavat käsityötä.

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.