perjantai 15. heinäkuuta 2011

Vähän taukoa ja lomaa

Viikko vierähti nopeasti kahden ystävän kanssa reissussa. Reittimme kulki Tallinnan kautta Riiaan ja sieltä teimme retken Jurmalan rannoille. Reissu oli oikeen onnistunut. Vaikka helmiin matka ei liittynyt oikeastaan mitenkään laitan teille muutaman "mukava" kesäkuvan. (kaikkihan suorastaan rakastavat ihmisten kesälomakuvien katsomista ;)
Tallinnan keskiaikamarkkinoilla tanssittiin. Tallinnalaisessa ravintolassa oli astetta hienommat vessat. Tunsi itsensä ihan filmitähdeksi. ;)


Luostarimuseon kahvilassa soitti jazz-bändi ja me nautiskelimme siitä kotitekoisen jäätelön ja lisukkeiden kera.Aika herkkua possuvarrasta. :pHelmeilijä Jurmalassa merivedessä pestyillä ja auringossa kuivatetuilla hiuksilla. 


Reissukaverini Johanna Riiassa Mustapäiden talon edustalla.

Meripihkaa Riiassa oli myynnissä jokaisessa kadunkulmassa, mutta ne srut ei olleet mua varten. Kävin myös vakoiluretkellä Pilgrimillä sekä AmberLinella. Kauniita koruja molemmissa. 

Ensi viikko menee pitkälti muissa puuhissa kuin korujen kanssa, mutta ehkäpä sitten jatketaan.

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja tunnelmia, mulle kelpaa lomailikuvat(kin)

  VastaaPoista
 2. Lomakuvia katselee mielellään :-D

  Ja hei, ne mystic-palleroiset ehti mennä...

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia. Olen haaveillut sekä kaverireissusta Riiaan ja keskiaikamarkkinoista, mutta en ole vielä päässyt kumpaankaan. Olitteko muuten autolla vai miten?

  VastaaPoista
 4. Niin arvelinkin Mags, että ne ehtii mennä. Mutta eipä mitään, uusia houkutuksia tulee.

  Sole, kannattaa mennä, mukava paikka ja edullinen. Me olimme liikkeellä ihan julkisilla. Ensin lennettiin Norwegianilla Oulusta Helsinkiin ja sitten Vikingillä yli (tämä oli monta sataa halvempi vaihtoehto kuin lentää koko matka Tallinnaan). Tallinnasta Riiaan mentiin Hansabussilla (maksoi muistaakseni 23 euroa, oikeen siistit nahkaistuimiset bussit ja tilaa oli kivasti). Takaisin tulimme AirBalticilla, joka lensi Riiasta Ouluun tehden välilaskun Turussa.

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.