sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kaaoksen keskeltä päivää

Kevät on ollut täynnä monenlaisia tapahtumia. Viimeisimpänä elämän täyttää vahvasti keittiöremontti. Valitaan, suunnitellaan, siivotaan, tyhjennetään, viedään kirppikselle, kaatopaikalle, kierrellään sisustus- ja rautakauppoja, valitaan vähän lisää ja mietitään. Ja lasketaan euroja. Netissä surffataan lähinnä aiheeseen liittyvillä sivuilla. Liki kuukauden keittiötön aika alkaa ihan kohta. Kaikki menee uusiksi. Katto, seinät, lattia, kaapit, kalusteet. Ymmärtänette miksi täällä on hiljaista ja miksi teidän blogeihin en ole ehtinyt. 34-vuotias talo, jossa on tehty keittiöremonttia ennenkin, mutta aina pinnallisesti. Oisko aika siirtyä jo tälle vuosituhannelle? 

Tänään tyhjensimme kaappeja ja sainkin melkoista kuittailua TheUkkoni suunnalta askartelukaapeistani. Kuulemma 2006 on työkalupakkini mahtunut kiinni. Nyttemmin tarvisin pakkeja vähintään kolme. Mainittakoon, että helmilaatikot on siirretty viisaasti jo aikaisemmin muihin huoneisiin, joten niitä ei tarvinnut julkisesti esitellä. Siis pelkät työkalut. Niin ja pakkausmateriaalit, valmiit korut sekä esittelytarvikkeet. TheUkko sanoi, että voisin viedä työkalut varaston "verstaalle", mutta siellähän on kosteaa, joten ei noita ruostumaan sinne voi viedä. Ja kuulemma olisi voinut lainata niitä. Tässä vaiheessa sain hyperventilaatiokohtauksen ja kasasin tarvikkeet kodinhoitohuoneeseen keoksi, jossa niiden käyttö on valvovan silmäni alla. 

Onhan mulla korujakin esitellä. Tilaustyö, jota kelpaa esitellä näin äitienpäivänä. Tilattu äidille maisterilahjaksi. Kaunis ajatus tyttäreltä. Toiveena sinistä ja valkoisia makeanvedenhelmiä. Päädyin utuisen romanttiseen ioliittiin sekä kultahippuiseen lapis lazuliin. 


Ellis

Korurintamalla tulee olemaan hiljaista seuraavan kuukauden. Samoin teidän blogeissa vierailu tulee olemaan minimissään. Pyydän anteeksi jo etukäteen. Palataan asiaan kunhan kaaos talossa helpottaa ja tarvikkeet voi nostaa taas esille.

Mä lähden jännittämään salaisia juttuja, joita täällä on supatettu jo pitkin viikkoa. Torstaina illalla pääsin jo päiväkodilla pidettyyn äitien hemmotteluiltaan, jossa lapset teki äideilleen pallohierontaa, saatiin jalkakylvyt sekä käsien kuorinnat ja koettiin savolainen rentoutushuone. 

Ihanaa äitienpäivää kaikille!

18 kommenttia:

 1. kauniit korut :) keveät, keväiset... mahtaa kysyä kärsivällisyyttä kuukauden keittiötön aika, tsemppiä siis :))

  VastaaPoista
 2. Hyvää äitienpäivää sinullekin :) Tyylikäs ja naisellinen korusetti!
  Tsemppiä remppaan!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä remppaan toivottelee jo viidettä vuotta (ikuisen?) rempan keskellä elävä...

  VastaaPoista
 4. Huh, onneksi sait tavarat valvovan silmän alle! Niillä on nimittäin sitten taipumus kadota jos johonkin verstaalle armaan puolison lainattavaksi.... ;)

  Oikein on kauniit korut, ylelliset. :) Onnea ja pitkää pinnaa remppaan!!!

  VastaaPoista
 5. Ihanat sinivalkoiset korut,tuo ioliitti on todella kauniin utuisen sinistä! Kestämistä remonttiin, kuukausi menee nopeasti ja sitten onkin upea keittiö valmis:)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä tulevaan!! Ja todella kaunis koru.

  VastaaPoista
 7. Kaunis korusetti ja onnea remonttiin!

  VastaaPoista
 8. Kauniita, rauhallisia koruja. Meilläkin pitäisi keittiö rempata, yritetään vältellä vielä.

  VastaaPoista
 9. Kauniit korut, herkkää suloisuutta sinisävyineen.

  VastaaPoista
 10. Todella kauniit korut, kaksi sinistä kivilaatua tekevät niistä kiintoisat. Onko ioliitti luonnostaan tuon väristä, vai onko sitä värjätty?

  VastaaPoista
 11. Kaaoksen keskellä syntyikin valtavan kauniita koruja! Tsemppiä remonttiin!

  VastaaPoista
 12. Onpa tosiaan kaunis ajatus tyttäreltä! Ja kaunis on korukin!

  Tsemppiä remontin keskelle! Kuukausi ilman keittiötä kuulostaa melkoisen extremeltä... Alkaako lähipizzerian tai kaupan eineshyllyn valikoima olla tuttu?

  VastaaPoista
 13. Piti vielä sanomani, että kuulostaa nuo ukkokullan kuittailut kovin tutuilta... "Tarviiko kukaan ihminen näin paljon lankakeriä?" "Onko askartelupaskarteluroinaa säilytettävä joka huoneessa?" jne.

  VastaaPoista
 14. Täytyy sanoa, että upeasti sopii nuo helmet yhteen. :) Kaunis koru!

  VastaaPoista
 15. Ihanat värit, ihastuin kovasti! Lykkyä remontille!

  VastaaPoista
 16. Mahdottoman kaunis koru:-) Ihana tuo ioliitti.

  VastaaPoista
 17. Todella kaunis koru. Tsemppiä sinne rempan keskelle!

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.