keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Macaroneja sadepäivään

Lomalla voi kehittää itseään ja opetella jotain uutta. Varsinkin sadepäivinä, kun ei jaksa enää lukea ja kaapitkin on siivottu. Olen ihaillut netissä macaroneja ja aikonut tehdäkin niitä, mutta vuosi sitten maistoin mustaherukkamacaroneja ja ne eivät vakuuttaneet. Homma jäi. Nyt aamulla iski halu kokeilla uudestaan. Niin paljon niistä on puhuttu ja joka lehdessä on ollut ohjeita, että päätin antaa uuden mahdollisuuden.





Todella hyvä kuvallinen ja seikkaperäinen ohje löytyi täältä. Tein ensin vaaleanpunaiset ja pursotustekniikka oli vielä hukassa ja en kopistellut peltiä tarpeeksi, joten ne jäi tuollaiseksi kupumallisiksi, toinen annos onnistui jo paremmin. Sinisissä suklaa-omenatäyte, vaaleanpunaisissa valkosuklaa-sitruuna ja takana mustikka-vadelmavalkosuklaaganache. Alunperin piti tehdä ihan muut täytteet, mutta intopiukeena unohdin kauppalistasta osan tuotteista. Aika suklaisia tuli, tarkoitus ei ollut, mutta hyviähän nämä on.

Pari uutta juttua on ilmestynyt keittiöön. 

Kyllä, se on moderni käkikello.

Ja uudet ruokapöydän L'eau-tuolit. Ruokapöytää vielä odotellaan. Sitten tämä remontti olisi tässä.

18 kommenttia:

  1. Hyvin noi macaronet näytti onnistuneen, onpas tyylikkäät tuolit

    VastaaPoista
  2. Mun täytyy olla todella epätoivoinen kokeillakseni noita. Koskaan ei tiedä ;-) Upeat tuolit.

    VastaaPoista
  3. macaronet taitaa meikäläiselläkin jäädä kokeilematta... mutta hyvännäköisiä ovat :) mainionnäköinen käkikello ja upeat tuolit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Olivat hyviä kyllä, kannattaa kokeilla.

      Poista
  4. Ihmettelinkin jo minne Katrin koruavaruus on hävinnyt. Nyt löysin sen, jippii!
    Tännehän on tullut taas kaikkea kaunista: Ihana koti kauniine huonekaluineen (tuolit,nam),suloisia koruja kera kauniin emännän ja herrkullisia leivoksia. Kiitos jatkoa samaan malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällähän minä olen ollut, vähän vaan muuta ohjelmaa ollut korujen sijaan. Kiitosta. Tais tulla hyvä kuva, kun muakin niin kehutaan. :D

      Poista
  5. Tulin taas ihastelemaan mitä kaikkea oot saanut aikaan. :) Muistatko sen kerran kun vaihdoin livespacesta osoitteeni vuodatukseen kun sinäkin vaihdoit, noniin, nyt vuodatus tuli tiensä päähän ja on blogspotin vuoro :D Ihania macaroneja! syötävän hyvännäköisiä, aivan kuin korusikin aina ;) ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen käynyt Vuodatuksessa ihnettelemässä, mitä siellä oikeen tapahtuu. Onko ne antaneet mitään vastauksia? Tuun sulle kuitenkin kylään. Kiitos kehuista.

      Poista
    2. Juu niillä on ollut monta viikkoa serveri ihan jumissa, mitkään kuvat ei toimi eikä sivupohja, eikä kommentointi eikä kirjoitus... Niillä oli muutama viikko sitten sähkökatko ja niiden serveri meni siitä jumiin... :( Mutta nyt on onneksi uusi joka on toiminut hyvin ^^

      Poista
  6. Sulla on kyllä erikiva keittiö. Mistä ostit kellon? :)
    Macaroonit on mulla vieläkin tekemättä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora. Kello on Kodin ykkösestä. Olisin halunnut mustan valkoiselle seinälle, mutta ne olivat loppuneet, mutta hyvä se on noinkin.

      Poista
  7. Ihania macaroneja :)! Upeat värit niissä.
    Ja wau, mikä tuoli :)!

    VastaaPoista
  8. Upeat tuolit! Hyvin nuo ovat onnistuneet, samannäköisiä kuin monessa blogissa. Täytyykin ihan kokeeksi ostaa ja maistaa.

    VastaaPoista
  9. Ihanat värit macaroneissa! Itse olen tehnyt niitä kerran, kokeilumielessä.. kyllä ne kielenkin vie <3

    Uudet tuolit ovat mielettömän upeat :)) ja tuo kello <3

    VastaaPoista
  10. Mahdoton sun kanssasi, taidokaasti onnistuu kaikki. Kuvia myöten :D

    VastaaPoista
  11. Voi mitä herkkuja! Ja ihan mahdottoman hienosti onnistuneita! Nam!

    Tuolit ovat tosi jännät, ihan kuin vedestä veistetyt. :-)

    VastaaPoista
  12. Herkullisen näköisiä macaroneja :) Itse en ole koskaan kokeillut niiden tekoa, leipominen kun ei kuulu minun vahvuusalueisiin...

    Tuolit on upeat :)

    VastaaPoista
  13. Kiitosta vaan. Macaroneilla oli hyvä menekki. Ihan heti ei varmaankaan tule tehtyä lisää, sillä hidasta puuhaa se oli. Maistuivat hyvältä muuten myös polttareissa kuohuviinin kera. Kannattaa kokeilla.

    Niina. En mä kuvista tiedä... Osaisikin kuvata. Mutta kiitti.

    VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.