sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Ei helmen helmeä, mutta kuitenkin Helmeä

Keittiön vanha ruokapöytä tuoleineen sai siirron olohuoneeseen varapöydäksi. Pöytä oli kamalassa kunnossa eikä oikeen istunut pyökkisen värinsä puolesta mitenkään olohuoneeseen. Ihan aluksi päällystin tuolit Jyskistä löytyneillä valmishupuilla, jotka pienensin sopivan kokoisiksi. Pöytä hiottiin ja pintaan päätettiin pitkän harkinnan jälkeen laittaa mustaa Helmi-kalustemaalia. Maaliin en ollut kyllä ihan 100% tyytyväinen, varsinkin kun jouduin tilanpuutteen takia maalaamaan ulkona ja siellähän ei enää ihan optimimaalauslämpötila ole. Pöydästä tuli kuitenkin parempi kuin uskoinkaan. Sellainen vähän rustiikkinen.


Ja nythän sitten joutuu maalaamaan tuolitkin. Nuo tuolinjalat ei sovi ollenkaan... Pari tuolia on jo valmiina, loput neljä odottaa seuraavaa inspiraatiopuuskaa.Kustannukset uudistukseen on kaikkine tarvikkeineen noin 60 euroa. Ei paha satsaus.

4 kommenttia:

 1. Ihanat uudistukset!
  Ja kyllä, onnistunut uudistus ei aina tarvitse suurta rahaa vaan hyvää silmää. Ja sitähän sinulla on :)

  VastaaPoista
 2. Erinomaiset tuunaukset! Sulla on kyllä silmää ja taitoa!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Kova homma noissa huonekalujen tuunaamisissa on, etenkin, jos joutuu käyttämään ulkotiloja, kuten minä. Mutta lopputulos on hieno!

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.