maanantai 16. joulukuuta 2013

16. joulukuuta, hempeilyä.

Ennen helmeilyurani alkua en voinut kuvitellakaan pitävänä makeanvedenhelmistä. Ja vieläpä vaaleista tai valkoisista sellaisista. Onneksi nainen saa vaihtaa mielipidettään. Nykyisin valkoiset makeanvedenhelmet on yksi ihanimmista helmistä! Voisin pitää niitä aina. Edelleenkin ainut kerta kun olen valkoista 5 millisistä helmistä solmittua suht lyhyttä nauhaa kaulassani pitänyt on omat häät, ja tuskin ihan heti toista kerta sellaista tilaisuutta tulee. Muunlaisissa koruissa valkoiset helmet on ehdoton suosikki. Voitte kuvitella, että askartelulaatikoissani on "aika monta" korkaamatonta valkoista tukkunauhaa helmiä. Koska niitähän ei voi olla liikaa. Omasta korurasiastani löytyy valkoisia koruja. Kaulaan, ranteeseen ja korviin. Suunnitelmissa on ollut tehdä töihin uusi nauha varmennekortille ja arvatkaapas mistä helmistä. Valkoisen takin kanssa käytettäväksi koko valkoinen voisi olla ehkä liikaa, mutta ainakin osa helmistä olisi valkoisia.

Valkoisiakin on eri sävyissä, kuten tässä korussa nämä taittavat luonnonvalkoiseen ja persikkaan.


Päivänkakkara

Arkeen tai hempeilyyn, tai vaikka koruksi morsiamelle.

5 kommenttia:

 1. Nam! Mä hamstraan vähän kaikenvärisiä mv-helmiä, harvemmin raskin koruihin laittaa, käyn mm. sun blogissa sitten kuolaamassa valmiita töitä.

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat niiiiin kauniita. Mulla on käynyt samoin mv-helmien kanssa, entisistä kammotuksista on tullut ihastuksia.

  Ainoa hankaluus mv-helmissä on se, että tykkäisin linkittää niitä paksuhkoon hopeaan, mutta se reiän koko... Rannekoruun vielä jaksaa reiät suurentaa, mutta sormet ei kestä kaulakorumäärää.

  VastaaPoista
 3. Mä niin tykkään makeanvedenhelmistä, mutten oikein jaksa solmimishommaa. Kauan aikaa sitten tein ihanista harmaista helmistä ja hopeasta helmikaulakorun, josta edelleen tykkään tosi paljon - vaikka olen unohtanut korun arkikäytöstä.

  Kaunis tuo Päivänkakkara kyllä on!

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.