torstai 19. joulukuuta 2013

Huh, nämä päivät menee niin vauhdilla! Eli päivät 19. ja 20.12.


Jos joku asia on tässä kalenterin tekemisessä tullut opittua, niin ainakin se, että kannattaa aloittaa suunnittelu hyvissä ajoin. Se mikä minulla aikataulullisesti on pahin ongelma, on kuvaaminen, kuvien käsittely koneella ja niiden blogiin asti saaminen. Koruja kyllä tekisi. Varsinkin näin pimeän aikaan joutuu tinkimään kuvan laadusta.

Nämäkin korut olisi pitänyt kuvata jotenkin muuten kuin tasossa. Oikeasti nämä olisi pitänyt kuvata käytössä. Nämä ovat alkua "parempi överit kuin vajarit" kaulakoruille. Tästä on hyvä lähteä. Näitä sekä luukun 19. että 20. koruja voi pitää yksin tai yhdessä tai lisätä määrättömästi (miten niska-hartiavaivat antavat myöten) eri mittaisia kaulakoruja kaulaan.


Kuparinen rengas, "vessanlavuaariketjua" ja muutama kiva mattapintainen ja hassunmuotoinen lasihelmi. Näissä helmissä väri vaihtuu punertavanruskeasta lilan kautta vihreään ja harmaaseen. Tämä koru on pitkä.

Luukussa 20. on valloittavan ihana saviriipus, jonka Joulukalenterivaihtokaverini Inkku on tehnyt ihan itse. Niin kaunis ja herkkä. Sen ripustin pitkään nahkanauhaan, jossa on säädettävä pituus.

Näitä voi laittaa kaulaan todellakin useammankin eri mittaisina ja eri materiaaleista tehtyinä.

Kuulkaa ystävät! Kohta syödään navat piukeiksi. Tässäpä aattoiltaa varten tehtyä vadelma-marenki-jäädykettä. Ei niin malttaisi odottaa!

4 kommenttia:

 1. Oi! Inkun keramiikka on ihanaa :-)

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo lasihelmet.. ihan kuin jotain nameja :) Hienosti yhteen käy kupari ja helmien väri.

  VastaaPoista
 3. Hienot korut... Mut toi jäädyke, uijui ja namsk!

  VastaaPoista
 4. Niin on. Inkun keramiikka on niin ihanaa.

  Jäädykkeen tuhoamista odotellessa...

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.