tiistai 4. maaliskuuta 2014

No huhhuh!

Jopahan on hankalaa. Vanha koira ei tahdo oppia uusia temppuja. Vanha peecee vaihtui omenatuotteisiin ja jopahan opetteluttaa. Kuvien käsittely. Kaikki salasanat on hukassa jne. Armastuksella, jos sillä joskus menisi hermo, voisi nyt mennä hermo. "APUAAAA! Mitä mä nyt teen!"

Hankalaa oli näiden korvistenkin kanssa. Tai ainahan voisi kertoa tarinaa käsityöstä ja uniikkisuudesta ja että nää näyttää tarkoituksella rouhemmalta ja taiteellisesti eriparisille, mutta taidan kertoa totuuden. Kun ei vaan osaa.

Eka korvis meni mukavasti. Ei ongelmia, mutta kun pitäisi tehdä toinen samanlainen. Juu. Ei onnistu. Taistelujen jälkeen viilauksen voittopuolella poltin reunukseen reiän. Älkää kysykö miten se on mahdollista. Näemmä on. En jaksanut aloittaa alusta vaan taiteellisesti peittelin virheen hopeapalleroisilla. Nää on nyt sitten tarkoituksella eripariset ja taiteelliset.Ihastuttavia kuukivikapusseja Gemellistä ja hopeaa.


Ettei totuus olisi niin ruusuinen, niin oikeen kunnolla kaikki virheet tulee esille tässä kuvassa.

Hiljaista on ollut dKE-koruissa viime aikoina. Muutamia tilauskoruja on tullut tehtyä. Lähinnä nahkanauhasta, mutta tässäpä uutta. Matkamuistoista koruksi.


Simpukankuoria ja pikkuisia akvamariineja. Simpukan sisältäkin löytyy pari helmeä.

Jouduin lisäämään sanavahvistuksen runsaan roskapostituksen takia. Toivottavasti jaksatte siitä huolimatta kommentoida.

Vanhenin ja tyttösten lahjaan oli laitettu tällainen kortti. Aikas ihana.


18 kommenttia:

 1. Onnea oannea. - ihana kortti.
  Upeita koruja olet taas tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Mielettömän ihana on tuo 'kortti' ja niin ihkuihanat nuo nappikorvikset, että pakko kai katsella omiakin kapusseja esille!
  Niin ja onnea 25v, eikö niin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli ja Mags. Tosiaan 25 vuotias olen. Esittelyteksti blogissa on vain hämäykseksi. Saman miehen kanssa olen ollut yksissä 18,5 vuotta, eli olin aika nuori kun aloimme seurustelemaan. :D

   Kannattaa kaivaa kapussit esille. Vaikka näiden kanssa meinasi tulla itku, niin on ne vaan niin ihania.

   Poista
 3. Onnea! :) Mukavaa että muillekkin tulee taisteluja korujen kanssa, eikä vaan mulle :D Ja hyvä että joku muukin myöntää, eikä minusta virheitä pidä häpeillä, niinhän sitä sanotaan; virheistä oppii :) Ja joskushan voi "virheitä" tehdessä tehdä vahingossa hienommankin korun kuin mitä aluksi ajatteli :) Mulla ois kans matkamuistosimpukat tuol oottamas, miten teit noihin reiät? Mun simpukat on sellasia pieniä tötteröitä :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut! Ja mahtavan kortin olet saanut :) Minähän en noissa kuukivi korviksissa mitään virheitä näe, ne ovat kertakaikkiaan upeat, uniikkeja kappaleita! :)

  VastaaPoista
 5. onnea onnea :) kauniit on nuo sinun 'eripariset', kaiken ei todellakaan aina tartte olla niin symmetristä ;) ja tuo sinun kortti <3 aivan ihana <3

  VastaaPoista
 6. Yritin emalikorukurssilla tehdä kaksi samanlaista korvista, vaikka opettaja varoitti, ettei tule ehkä onnistumaan. Ihan kivat niistä tuli kuiteskin! Ja sun eripariset on kauniit!!

  Mulla menee vähän väliä hermot kaikkien teknsiten laitteiden kanssa. Haluan, että ne toimisivat kuin ajatus. Saahan sitä haluta.

  VastaaPoista
 7. Työ tekijäänsä opettaa, eikä hopean kanssa kovin helppoa polkua ole kelleen :) posti on tullut perille :) ja mitä teknisiin ongelmiin tulee niin kyllä se siitä vielä iloksi vaihtuu

  VastaaPoista
 8. Onnittelut näin jälkikäteen! Tuo 'korttiloinen' on ihana-ihana-ihana.
  Tällaiset saman-/eripariset korvikset on oikeasti hienoja, ihan oikeesti-oikeesti. Magskin oli sellaisia tehnyt, ja ihastelin kovasti. Nämä kuukivet ovat vaan ihan omaa luokkaansa, rrrrrakastan.

  VastaaPoista
 9. Minulla houkuttais myös noi omenatuotteet juurikin kuvankäsittelyohjelmien takia.. vaikka nyt en niin paljoa kuviani muokkaakkaan. :) Ihania koruja, ja pitääpäs tutustua tuohon Gemelliin.. ihan uus kauppa mulle :) Ihania koruja, ja noista simpukankuorista tulee niin kesäiset fiilikset... :)

  VastaaPoista
 10. Ajattele positiivisesti, nyt ne ainakin on uniikit. Tekevälle sattuu aina välillä :)
  Hienot ne jokatapauksessa on!

  VastaaPoista
 11. Hei muuten. Muistanko oikein, teitkö joskus pyöreän virkattu maton? Etsin ohjetta, jolla tehdä pyöreän maton pojan huoneeseen ja partsille leikkialustaksi. Onko sulla vielä ohjetta tallessa?

  VastaaPoista
 12. Kiitos kannustuksesta. Välillä vaan toivoisi, ettei kaikki menisi niin vaikeamman kautta. Toki tähänkin vaikuttaa harjoituksen puute. Karkaa ne vähäisetkin taidot, kun ei käytä.:( Mutta onpahan uniikkia.

  Matto-asiaan Sirpalle jo vastasinkin.

  Miina, tuntee itsensä ihan kädettömäksi tämän uuden koneen kanssa. Ei mitään osaa. Äsken pistin koko kuvankäsittelyn jumiin. EI kuulemma pitäisi olla mahdollistakaan. Näemmä on sekin.

  Kiitos myös onnitteluista. Tällä iällä ei juhliminen tunnu samalta kuin ennen... Onneksi sen numeron unohtaa nopsaan.

  VastaaPoista
 13. Minun silmiini nuo kapussikorvikset ovat kyllä täydelliset, tuommoisethan niiden juuri kuuluu ollakin, oli sitten ollut tarkoitus tai ei :)

  VastaaPoista
 14. ooh! Ihanat nuo kuukivikorvikset!
  Ja kesää pukkaa, simpukankuorikorut on varma kesän merkki... Ihanaa! <3

  VastaaPoista
 15. ainiin.. myöhästyneet onnittelut myös! <3

  VastaaPoista

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.