perjantai 1. helmikuuta 2008

Kurkataan kevääseen


Edelliden merkinnän jälkeen on aika hieman nuukailla ja tasoitella pulssia tarvikkeiden hinnan suhteen. =D

Tilaajalahjoja tulee yhdestä jos toisestakin kaupasta. Joskus ne jää käyttämättä, joskus joku helmi menee käyttöön ihan huomaamattaan, mutta tällä kertaa päätin, että teen koko korun saamistani tilaajalahjoista. No, okei, joustolankaa/vaijeria ja lukkoja en ole tainnut lahjoiksi saada, joten ne piti laittaa omista. Toinen, mtä sain päähäni, oli se, että nyt pitää tehdä jotain keväistä ja raikasta. Tunkkaisuutta ei saa olla havaittavista. Ja jottei asia kävisi liian yksinkertaiseksi, samaan koruun piti saada vielä epäsymmetrisyyttäkin!

Kovat oli vaatimukset ja täytyypä myöntää, etten tiedä mitä ajattelisin lopputuloksesta. Makea, hempeä, iloinen, positiivinen... Mutta ei ihan mun juttu, ainakaan keskellä talvea!

Satuhelmestä taitaa olla suurin osa helmistä. Ainakin ovaalin muotoiset kivet ovat sieltä. Arvelen niiden olevan intian punaista aventuriinia. Muutakaan selitystä en niille keksinyt. Vihreät päivänkakkarat on sateenkaarifluoriittia, ruusu vaaleanpunaista akaattia ja nämäkin ovat Satuhelmen Laurasen runsaista kiitoslahjapusseista. Taustalla olevat kaksi ruusukvartsihelmeä olivat myös jossain lahjapussissa, mutta en muista mistä ne olivat tulleet.

Pujottelin nämä joustonauhaan ja jään odottamaan kevättä. Josko silloin koru näyttäisi vähemmän synkkää talvea pilkkaavalta?

Kurkistus kevääseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.