torstai 21. helmikuuta 2008

Viikko vierähti ja tuloksena vihreää!


Tosiaan viikko vierähti ja mitään en ole saanut aikaan, sen verran huonossa hapessa olen ollut. Mutta nyt taas näyttää valoisammalta. :)

Taannoinen Iltalehti pelasti minut siltä tuskalta, mikä on aiheutunut pelkkien rannekorujen viimeaikaisesta syntymisestä. Mähän olen vain muodin huipulla! Ei muuta kuin uusia rannekoruja uunista ulos! Niitä pitää, naiset, nyt käyttää!

Stones taas avasi silmiäni jaspiksen osalta, ja niitähän oli saatava lisää. Satuhelmestä löytyi mitä lie -jaspiksia ja niistä ja kuparista askartelin uuden rannekorun.

Stones and Chain


Simpuran vaikeaa saada tuo ketju nätisti kuvaan, ranteessa se kyllä asettuu, mutta ei kuvaan millään. Toisessa asennossa sama koru, tulos ei liene sen kummempi.Eijan arvonnasta voittamani makeanvedenhelmet päätyivät alekorista kaivamieni herkullisten omenanvihreiden helmiäisnappien kaveriksi. Lisukkeena joskus tilaajalahjaksi saamani kukka, jonka laatu on todennäköisesti uutta jadea (=serpentiiniä?). Taloudelliset tarvikkeet, mutta voi kevät! Se paistaa tästä korusta!

Omenapuu


Ehkä näitä koruja nyt syntyy enemmänkin, sillä lääkäri pisti huonon hemoglobiinin, kroonisen väsymyksen ja supisteluiden takia pariksi viikoksi huiliin. Käski tehdä jotain mukavaa ja rentouttavaa ja mähän teen. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Runsaan roskapostituksen takia jouduin ottamaan sanavahvistuksen käyttöön.

Kiitos jos jaksat kommentoida, se ilahduttaa aina.